PRVA DAMA SA STILOM

Dugo je nismo vidjeli: Stajling preplanule Brigitte Macron čista je sportska elegancija, no svu pozornost ukrao je jedan detalj

30.08.2021 u 13:54

Bionic
Reading

Nakon poduljeg izbivanja u javnosti, na filmskom festivalu u Angoulemeu pojavila se francuska prva dama. Preplanula Brigitte Macron, koja je ljetni odmor provela u društvu supruga, ali i djece i unučića, stigla je dobro raspoložena i nasmiješena u sportsko-elegantnom izdanju

Brigitte Macron na filmski festival koji se održava na jugozapadu Francuske stigla je u sportsko-elegantnom izdanju: obožavanim skinny trapericama, bijeloj košulji i sakou u istoj boji koja je naglasila njezin preplanuli ten.

  • +6
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: GUERICOLAS / MPP / Sipa Press / Profimedia

Iako je na festival stigla u elegantnim stiletto štiklama, ubrzo se preobula u praktičnije i udobnije - tenisice. No ovaj put nije se odlučila za neki od modela s omiljenim potpisom Louis Vuittona, već puno pristupačniji model francuskog brenda No Name, čija cijena iznosi 129 eura. Stajling je začinila bijelom torbom također s potpisom luksuzne modne kuće Louis Vuitton, modelom Speedy 30 Epi, a svu je pozornost ukrao jedan detalj – blještavo dijamantno prstenje.

Francuska prva dama naime nosi dva dijamantna prstena, a oba su vjenčana. Prsten koji nosi na lijevoj ruci dobila je od supruga kad su vjenčali 2007., a drugi, koji nosi na desnoj i od kojeg se nikad ne odvaja, krije tužnu priču. Pripadao je njezinoj starijoj sestri Maryvonne koja je u 27. godini izgubila život u automobilskoj nesreći - i to dok je bila trudna s drugim djetetom. Brigitte je tad imala osam godina.

'Moja sestra je uz mene, svaki dan do kraja mog života', jednom je prilikom rekla Brigitte.

Zanimljivo je to i da francuski predsjednik nosi dva vjenčana prstena; jedan s vjenčanja, a drugi je nešto stariji. Dobio ga je od 24 godine starije supruge i to dok je još bio student. 'Dala sam mu ga kad je išao na studij u Nigeriju. To je bilo prvi put da smo bili dugo razdvojeni, šest mjeseci', otkrila je Brigitte Macron u knjizi Anne Fulde 'Emmanuel Macron: Such a Perfect Young Man'.