KAO STVORENA ZA NJU

Branka Krstulović blista u haljini Victorije Beckham

16.02.2017 u 13:58

Branka Krstulović

Izvor: Promo fotografije / Autor: tportal montaža

Bionic
Reading

Branka Krstulović i hrvatska dizajnerica Aleksandra Dojčinović promovirale su zajedničku suradnju povodom otvorenja kino Kaptol Boutique Cinema koji se uskoro otvara u centru metropole, a nekadašnja misica plijeni pažnju u upečatljivoj haljini

Branka Krstulović ne pojavljuje se često u javnosti i najčešće ćemo ju vidjeti na kakvim kino premijerama, ali zato je svaki put decentno dotjerana, s trendi torbama i cipelama koje malo koja Hrvatica može imati u svome ormaru. Za predstavljanje novih uniformi koje je omiljena domaća dizajnerica osmislila za osoblje Kaptol Boutique Cinema bara, Branka Krstulović otkrila je da osim finih cipela i torbica itekako voli lijepe haljine.

Pozirajući uz Dojčinović, Branka je blistala u haljini s potpisom Victorije Beckham. Radi se o upečatljivoj haljini na pruge u više smjerova, a britanska dizajnerica predstavila ju je na njujorškom Tjednu mode u sklopu jesensko zimske kolekcije za prošlu godinu. Branku s pravom mnogi smatraju jednom od najljepših bivših misica jer joj i ova vunena haljina na pruge stoji kao salivena.

A s time bi se sigurno složio i naš Fashion Guru koji ju je ove godine stavio na listu najbolje odjevenih Hrvatica rekavši da su elegancija i pritajeni seksipil osnove Brankinih stajlinga. Istu je haljinu nosila i sama dizajnerica na fotografiranju za magazin The Edit koji inače pripada luksuznoj web trgovini Net-a-Porter. Njezine kreacije inače jako vole i slavne dame, a ista haljina koju je nosila Branka Krstulović za oko je zapela i lijepoj glumici Shailene Woodley te njenoj kolegici Bryce Dallas Howard.