SELENA KAO ŠEHEREZADA

Bosa zavodnica izvela egzotični ples za pamćenje

15.04.2013 u 19:15

Selena Gomez kao Šeherezada

Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Bionic
Reading

Bosonoga i odjevena u crvenu razderanu haljinu, Selena Gomez oduševila je nastupom nadahnutim pričama iz '1.001 noći' na dodjeli MTV-jevih filmskih nagrada održanoj preksinoć u Los Angelesu

Izvodeći pjesmu 'Come And Get It' Selena Gomez se pretvorila u Šeherezadu oko koje su se izvijale trbušne plesačice. Dok je smišljala ples, priznala je, u glavi je imala kultni nastup Britney Spears na MTV-ovim glazbenim nagradama 2001. godine gdje je nastupila s '’m a Slave 4 U' .

'Britney je plesala bez greške, to je bio najbolji nastup dosad na MTV-ju', hvalila je kolegicu Gomez koja je na dodjeli promovirala svoj novi film 'Ljetno ludilo'. Nagradu za film godine osvojio je akcijski hit 'Osvetnici', dok su najboljom glumicom i glumcem proglašeni Jennifer Lawrence i Bradley Cooper za role u drami 'U dobru i u zlu'.

Poljubac koji su Jennifer i Bradley razmijenili u tom filmu proglašen je najboljim filmskim poljupcem. Nagrada za najbolju izvedbu bez majice otišla je Tayloru Lautneru iz 'Sumrak sage: Praskozorje 2. dio'. Slavila je i britanska glumica Emma Watson. Kući je otišla s nagradom Trailblazer koju je osvojila za sjajne uloge u serijalu o Harryju Potteru i filmu 'Charliejev svijet'.