FASHION GURU

Borna je imala dobru ideju, ali u konačnici nije baš ispalo najbolje, dok je Barbara pokazala jedan od boljih stajlinga

  • 17.10.2019 u 14:31

  • Bionic
    Reading

    Modne revije nisu propustile Borna Kotromanić i Barbara Kolar, a koje su zapele za oko našem modnom kritičaru, jedna zbog lošeg, a druga zbog dobrog stajlinga

    Zagreb Fashion Destination polako se etablira na našoj modnoj sceni i nakon nekoliko sezona vidi se da mu je Tvornica kulture već premala. Skupila se tu sva svita, uključujući moju malenkost.

    Bilo je tu svega, ali izdvojio bih našu poznatu glumicu Barbaru Nolu, koja inače dolazi odjevena u neke čudne kreacije. No ovoga puta pokazala je da može biti itekako elegantna, ali i posebna.

    Neobična crna, rekli bismo negliže haljina, s raskošnim spuštenim strukom koji izgleda kao da je od svile, bila je pun pogodak.

    Uz to jednostavna frizura, raspuštena kosa, i bez nakita - rekao bih da je ovo jedan od boljih Barbarinih stajlinga.

    No to ovoga puta ne mogu reći za Bornu, koja je imala dobru ideju, ali u konačnici nije baš ispalo najbolje.

    Lateks hlače i ove cipele nekako mi ne idu zajedno, ali siguran sam da će nas Borna ubrzo iznenaditi. Jedino, kad je ona u pitanju, nisam siguran hoće li to biti dobra ili loša modna kombinacija.

    ZAGREB FASHION DESTINATION

    Poznate Hrvatice još jednom pokazale da prate svjetske trendove

    Pogledaj galeriju

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.