ZA COOL FRIZURU

Trendi i chic: Isprobajte ovaj trik za brzopotezne pletenice koje su spas kad ne znate što biste s kosom

05.10.2021 u 22:28

Bionic
Reading

Kad smo u stisci s vremenom zbilja je posljednje što nam treba komplicirana frizura oko koje ima puno posla. Što kažete na praktične pletenice koju možete brzo i lako napraviti?

Pletenice su unazad nekoliko sezona veliki hit pa smo najrazličitije varijante vidjeli i na glavama mnogih poznatih fashionistica poput Gigi Hadid, Hailey Bieber, Margot Robbie, Taylor Swift...

Praktične i cool, tzv. francuske pletenice su apsolutni must have i ove jeseni, a ukoliko niste sigurni kako ih pravilno isplesti, evo trika koji je pokazala jedna korisnica TikToka.

Riječ je o dvije manje pletenice na samom vrhu glave, tzv. kruni koje će dati poseban šarm, a ujedno spasiti i sve 'bad hair' scenarije.

RIJEČ SLAVNOG STILISTA

Kratke, srednje dužine ili duge: Ovih 15 frizura posebno laskaju tankoj kosi

Pogledaj galeriju
  • placeholder

Kosu prvo počešljajte kosu i razdijelite je po sredini. Zatim s prednje strane sa svake strane ostavite pramen za šiške, a dio na vrhu glave odvojite s desne i lijeve strane i ispletite ga vrlo usko. Zatim se pletenica ponovo položi i pričvrsti uskom elastičnom trakom. Kad dovršite ispletenu frizuru, pletenice se mogu razdvojiti i malo olabaviti radi veće voluminoznosti.

Ovim jednostavnim trikom imate francuske pletenice bez upotrebe klasične tehnike za koju se zna da nije tako laka. Osim toga ovako ćete spasiti situacije kad niste stigli oprati kosu ili u one dane kad vlasi jednostavno odbijaju poslušnost.