ZVIJEZDA DOGAĐANJA

Bojana Gregorić ne prestaje oduševljavati izgledom

16.09.2016 u 13:32

Bionic
Reading

Svečano otvaranje showrooma dizajnerskog dvojca eNVyroom u središtu Zagreba nisu propustile brojne slavne Hrvatice, uključujući Bojanu Gregorić, koja se na događanju pojavila besprijekornog izgleda u neodoljivoj kreaciji

Poznat po glamuroznim vjenčanicama i večernjim haljinama, dvojac eNVyroom proslavio je otvorenje novog prodajno-izložbenog prostora na zagrebačkoj adresi Vlaška 68.

S otvaranjem novog showrooma, eNVy room predstavio je i novi vizualni identitet koji se nakon više od 12 godina rada na hrvatskoj sceni može pohvaliti brojnim poznatim obožavateljicama, u čijem su društvu proslavili i ovaj najnoviji uspjeh.

Među mnogobrojnim slavnim Hrvaticama koje nisu propustile otvaranje showrooma bila je i glumica Bojana Gregorić, prisutne iznenadivši izgledom u suknji midi dužine, upotpunjenom presijavajućom haljinom tankih naramenica koja je predstavljala majicu.

Skladnu i elegantnu kombinaciju Bojana je naglasila jednostavnim crnim štiklama, metalnom clutch torbicom i narukvicama, dok je preplanulu boju tena naglasila ružem jarke crvene boje i novom bojom kose u znaku osunčano plavih pramenova.

Nakon što je javnost u ljetnim mjesecima oduševljavala svojom pojavom u bikiniju, Bojana nastavlja privlačiti pažnju - ovaj put u pomno osmišljenim kombinacijama.