ZLATNA RASKOŠ

Blista u trudnoći: Jennifer Lawrence poput grčke božice ukrala je svu pozornost na premijeri filma

06.12.2021 u 11:38

Bionic
Reading

Na sam Badnjak na Netflix stiže dugo očekivani film Adam McKaya 'Don't Look Up', a čije su glavne zvijezde holivudski teškaši na čelu s Leonardom DiCaprijom i Jennifer Lawrence. Oskarom nagrađana Lawrence nalazi se u slatkom iščekivanju prinove, a svojom pojavom očekivano je plijenila posebnu pozornost na svečanoj premijeri filma

Crvenim tepihom u New Yorku ovoga vikenda prošetale su glavne zvijezde filma 'Don't Look Up', redatelja koji je 2015. nagrađen zlatnim oskarovskim kipićem za 'Okladu stoljeća'.

Zahvaljujući zvjezdanoj ekipi koju je uspio okupiti, Akademija zasigurno neće ostati ravnodušna prema njegovom novom filmu stvorenom za Netflix, a čija je svjetska promo turneja započela ovoga vikenda u New Yorku.

  • +13
Jennifer Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: Stephen Lovekin / Shutterstock Editorial / Profimedia

U visokom stadiju trudnoće, holivudska zvijezda Jennifer Lawrence očekivano je privukla posebnu pozornost na crvenom tepihu. Unazad nekoliko godina Jennifer se svečanim događanjima redovito može ugledati u kreacijama s potpisom francuske modne kuće Dior, što je i ovoga puta bio slučaj.

Samo za nju Diorov dizajnerski tim na čelu s Mariom Graziom Chiuri redizajnirao je svoju zlatnu haljinu predstavljenu u nadolazećoj kolekciji. Od kratke koktel haljine stvorili su dugu kreaciju kreaciju grčkog stila, a kojoj su pridodali detalj dugih rukava od tila nalik plaštu.

Crvenim tepihom u New Yorku Jennifer je prošetala u odsustvu supruga Cookea Maroneyja s kojim očekuje svoje prvo dijete, a društvo su joj umjesto njega pravili filmski kolege na čelu s Leonardom DiCaprijem, Meryl Streep i Jonahom Hillom.