NA PREMIJERI FILMA

U ovakvom izdanju još je nismo vidjeli: Sandra Bullock zabljesnula u stajlingu idealnom za sezonu blagdanskih zabava

01.12.2021 u 09:20

Bionic
Reading

Nakon hit horora 'Bird Box' iz 2018. godine, slavna oskarovka Sandra Bullock ponovno je imala priliku surađivati s Netflixom. Njezin novi film 'The Unforgivable' stvoren za američkog streaming diva imao je svečanu premijeru u Los Angelesu, a Sandra Bullock tim je povodom posebno zablistala

Zbog mnoštva negativnih kritika, premijera Sandrina novog filma za Netflix odgođena je za gotovo tjedan dana nakon što je stigao u kina 24. studenog, no slavnu oskarovku navedeno nije previše obeshrabrilo.

Na crvenom tepihu u Los Angelesu brojne je iznenadila blještavim izdanjem u znaku kombinezona boje nude presvučenog sjajnim cirkonima.

  • +6
Sandra Bullock Izvor: Profimedia / Autor: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

Odjevni komad kao stvoren za sezonu blagdanskih zabava, 57- godišnja holivudska zvijezda kombinirala je uz klasični sako od crnog satena, dok je zlatnom pismo torbicom i klasičnim salonkama u boji kombinezona zaokružila cjelokupno izdanje na hod crvenim tepihom.

Svjetlucajući kombinezon viđen na Sandri djelo je britanske dizajnerice Stelle McCartney, a baš poput nje, brojni brendovi svoju ponudu na policama trgovina obogatili su blještavim komadima za blagdanske tjedne pred nama.

  • +30
Party komadi Izvor: Promo fotografije / Autor: promo