NEVIĐEN PROPUST vanity faira

Blamaža kakva se rijetko viđa: Oprah i Reese osvanule s viškom ruku i nogu na naslovnici uglednog magazina

26.01.2018 u 10:11

Bionic
Reading

Ne, nemate problema s vidom! Magazin Vanity Fair napravio je neviđen propust u Photoshopu pa je slavnim zvijezdama, voditeljici Oprah Winfrey i glumici Reese Witherspoon povećao broj ekstremiteta na naslovnici posebnog godišnjeg izdanja 'Hollywood'

Na spornoj naslovnici Vanity Faira koju je snimila proslavljena Annie Leibovitz potkrao se veliki popust jer na toj slici izgleda kao da Oprah (63) ima tri ruke, a Reese (41) tri noge!

Naime, slavna TV voditeljica na toj Photoshopom pretjerano uređenoj slici jednu ruku ima položenu na boku, jednu u svom krilu, a 'treću' oko struka zvijezde hvaljene serije 'Male laži'.

Simpatična glumica koja je osvojila Oscara za ulogu June Carter u odličnom filmu 'Hod po rubu' na naslovnici ima pak prekrižene noge iza kojih se jasno vidi još jedna noga! 

Dakako, internet se užario od komentara.

'Sad će još biti zanimljivija Oprahina moguća kandidatura za predsjednicu', pljuštali su komentari dok su drugi pak komentirali kako je sad konačno otkriveno kako Reese uspijeva toliko toga obaviti jer ima tri noge.

'Reese producira, glumi u filmovima i serijama, ima svoju modnu liniju i pomaže u organiziranju pokreta 'Time's Up' u isto vrijeme? Pa to vjerojatno stigne zato što ima tri noge', našalio se jedan komentator.

  • +2
Oprah Winfrey Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za posebno godišnje izdanje časopisa pod nazivom 'Hollywood', 24. po redu, osim Oprah, pozirale su mnoge slavne face poput Roberta De Nira, Nicole Kidman, Toma Hanksa, Gal Gadot, Zendaye i dr.  

  • +3
Reese Witherspoon Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Naravno, nije se dugo čekao na odgovor uredništva Vanity Faira. 

Duhovito su poručili kako bi oni rado bili prvi koji su imali 'ekskluzivu' vezano uz otkriće tri noge Reese Witherspoon, ali da se ipak radi samo o podstavi haljine koja je uzbudila duhove na internetu.