NICK IZ BSB-a

Bivši teen idol zapanjio svojim otkrićem

24.09.2013 u 13:46

Bionic
Reading

Nick Carter, omiljeni član Backstreet Boysa, slavnog boy benda za kojima su nekad ludovale tinejdžerice, šokirao je svojim priznanjem da je sa samo dvije godine probao alkohol

Nicku su danas 33 godine, a godinama se borio s ovisnošću o opijatima.

Pjevač je u svojoj autobiografiji bez uvijanja otkrio da je u mladosti imao velikih problema s alkoholom i drogama.U knjizi 'Facing the Music and Living to Talk About It', nekad miljenik tinejdžerica za svoju je ovisnost optužio roditelje koji su također imali problema s alkoholom.
 

'Roditelji su uvijek prepričavali kako su me ulovili dok pijem alkohol kad sam imao samo dvije godine. Njima je to bilo smiješno. A i meni... No kasnije mi to više nije bilo smiješno. Moji mama i tata bili su opterećeni novcem i samo su trčali za zaradom, zato su se toliko okrenuli alkoholu', govori Nick, prenosi showbizzspy.

Nick je otkrio da je počeo ozbiljnije piti kao tinejdžer, a sa 18 godina okrenuo se drogama.

'Nakon marihuane počeo sam s kokainom, ecstasyjem i lijekovima protiv boli', kaže Nick dodavši da se družio s ekipom kojoj je najvažnije bilo 'ubiti se' u alkoholu. 

Mladi pjevač otkrio je da bi se znao onesvijestiti od alkohola i droga.

'Bili smo bez kontrole. Partyji su postali naša svakodnevica. To je bio jedan neprekidni ciklus', rekao je.
 
Nakon što mu je dijagnosticirana srčana bolest kardiomiopatija, Nick je odlučio da mora početi zdravije živjeti jer će umrijeti.

Backstreet Boysi, najprodavaniji su boy bend u povijesti s tiražom od preko 130 milijuna prodanih primjeraka albuma širom svijeta. Ovoga ljeta objavili su novi album In a World Like This