VANESSA HUDGENS

Bivša teen zvijezda želi još škakljivih uloga

18.09.2012 u 16:26

Bionic
Reading

Vanessa Hudgens oduševljena je što je u filmu 'Spring Breakers' dobila sasvim drukčiju ulogu od onih po kojima je znamo

Nekadašnja Disneyjeva ljubimica koja se proslavila kao neporočna Gabriella Montez u filmskom serijalu 'High School Musical', odmaknula se od teen projekata provokativnim filmom o studenticama 'Spring Breakers' koje upadaju u nevolje. Redatelj je Harmony Korine, zaslužan za kontroverzni film Kids, a ni u ovom filmu ne nedostaje šokantnih prizora. Vanessa glumi studenticu Candy koja s prijateljicama opljačka restoran kako bi imale novca za odlazak na proljetne praznike.

Vanessa (23) je izjavila da je jedva dočekala taj angažman te da priželjkuje što više škakljivih uloga.

'Mislim da sam napravila velik korak. Već sam pri kraju trećeg nastavka High School Musicala znala da želim nešto sasvim drukčije. Borila sam se svim silama za prilike. Stalno se morate truditi i dokazivati, to je dio života. Zato sam presretna zbog te prilike. Konačno sam uspjela napraviti taj potez. Čini mi se da sam ušla u jedno novo razdoblje. Zadovoljna sam filmom, on otvoreno govori o novoj mladoj generaciji', rekla je Vanessa.

Dodala je da joj je iskustvo u Disneyjevim filmovima puno pomoglo.

'Zahvalna sam na toj prilici. Taj mi je angažman puno pružio', priznaje Vanessa.

Osim u filmu Spring Breakers, Vanessu ćemo vidjeti i u trileru Scotta Walkera 'The Frozen Ground' čija je premijera u studenome. U filmu igraju Nicolas Cage i John Cusack.