NETIPIČNE KOMBINACIJE

Bira se drugačije, šareno i snažno: Ovo su trendovi u cvjetnim aranžmanima za vjenčanja u 2022.

22.06.2022 u 11:06

Bionic
Reading

Nakon dvije godine vjenčanja se vraćaju u punom stilu te golema okupljanja više nikome ne stvaraju problem. Zato je sezona pred nama prepuna događanja, a kako bismo vam olakšali onaj slatki dio organizacije, odabir dekora, odlučili smo za vas istražiti koji trendovi vladaju u uređenju cvjetnih aranžmana ove godine

Organizirati vjenčanje u protekle dvije godine bila je prava muka, a posrećilo se tek rijetkima koji su uspjeli pikirati datume u kratkim periodima popuštanja mjera zaštite od koronavirusa. Zato je ova proljetno-ljetna sezona, baš kao i jesen, prepuna događanja koja slave ljubav.

Svakoj mladenki najvažniji je odabir vjenčanice te cipela i frizure, a potom se baca na odabir aranžmana koji će nositi u rukama, kao i cvjetnih dekoracija što će krasiti mjesto zabave. Ove godine u trendu su buketi od suhog bilja i snažne boje.

Sve više mladenki odlučuje se za netipične dekoracije, pa pastelnim tonovima i klasičnim odabirima buketa kao da je nakratko odzvonilo. Prema trendovima za 2022., nosi se sve, od snažnih monokromatskih cvjetnih ideja do kombinacija koje spajaju cvijeće, lišće, bobice i detalje u odlične cjeline, od boja citrusa do zagasitih jesenskih nijansi crvene, zelene, smeđe.

Šarene kombinacije sve češće možemo vidjeti na svadbenim stolovima, a mladenke više ne zaziru ni od crvene boje. Vidimo i veliki povratak ljubičastih tonova, popularnih prije desetak godina.

Eukaliptus, koji se proslavio posljednjih nekoliko sezona, i dalje je prisutan u aranžmanima, a novost je plavi čičak jer se sjajno uklapa u retro vjenčanja.

Ne treba čuditi ni to što ćemo u svadbenim cvjetnim aranžmanima pronaći ratan, pampase i suho bilje kojima ukrašavamo i naše domove. Kombinacija cvijeća s ovim elementima podiže buket na novu razinu te mu daje unikatan i skroz moderan izgled.