KRONOLOGIJA LJUBAVI

Bili su srodne duše, ali problemi su postali nepremostivi

29.01.2014 u 14:50

Zrinka Cvitešić i Hrvoje Rupčić

Izvor: Cropix / Autor: CROPIX / Damjan Tadić

Bionic
Reading

Zabranjena ljubav između Zrinke Cvitešić i Hrvoja Rupčića dugo je punila medijske stupce, a kad su napokon našli svoj mir, veza na daljinu im je, čini se, presudila

Hrvoje Rupčić zaljubio se u tamnokosu glumicu Zrinku Cvitešić dok je bio u jedanaestogodišnjem braku s Tinom Rupčić s kojom ima dva sina.

Kad su mediji saznali da se potajno nalaze, vezu su prekinuli na nekoliko mjeseci, i to na Hrvojevu inicijativu. On se tada iznenada vratio supruzi, također glazbenici, no nakon kratkog vremena opet se počeo viđati sa zvijezdom 'Konjanika' i brojnih drugih domaćih filmova nakon njezina ljubavnom pisma u kojem mu je, kako je doznao časopis Extra, napisala da će ga 'vječno čekati'.

Da misle ozbiljno, pokazali su u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu na premijeri predstave 'Dantonova smrt' u kojoj Zrinka igra jednu od glavnih uloga, gdje su se prvi put poljubili u javnosti.

Svoju ljubav više nisu željeli skrivati, a svoju odluku Hrvoje je detaljno objasnio u pismu časopisu Story.
Za svoju novu ljubav kazao je samo najbolje, štoviše smatra da je ona njegova srodna duša koju čovjek nađe jednom u životu.

'Za osobu koja se pojavila u mom životu i koju se krivi za moj svršetak braka vjerujem da je moja srodna duša koju čovjek nađe jednom u životu, ako ima sreće. Jedina 'krivnja' te osobe koja je javno razapeta je to što joj se dogodila ljubav života', napisao je Hrvoje i dodao kako ne opravdava blaćenje svoje sadašnje ljubavi, jer ako je netko kriv za ovu situaciju, onda je to on.

Zrinka i Hrvoje od tada su bili nerazdvojni, a kemiju između sebe više nisu mogli skrivati.

U vezi su od 2008. godine, a otkako su zajedno, jedno drugo su podržavali kada je posao u pitanju.

Kada su imali slobodnog vremena, Hrvoje i Zrinka motorom su putovali po Europi, a u javnosti se moglo vidjeti da uživaju u vezi.

Kada je Zrinka dobila priliku otići u London na godinu dana zbog glavne ulogu u mjuziklu 'Once', Hrvoje joj je pružio bezuvjetnu potporu. 'Sad sam na dvije adrese. Tjedan dana sam u Zagrebu, tjedan dana sa Zrinkom u Londonu', rekao je nedavno Hrvoje za 24 sata.

No čini se da su izazovi postali nepremostivi. Zrinka Cvitešić navodno uskoro odlazi iz postave mjuzikla 'Once' na londonskom West Endu. Glumica je za 24 sata izjavila kako još pregovara o tome koliko će igrati u mjuziklu, hoće li to biti do početka ožujka ili pak do 10. svibnja, a budući da je dobila brojne nagrade i priznanja zbog te uloge, nesumnjivo će joj to otvoriti mnoga vrata.