BLISTALA NA GRAMMYJU

Bieberova Selena elegantna u sjajuckavoj haljini

14.02.2011 u 14:07

Bionic
Reading

Za razliku od Miley Cyrus koja je na 53. dodjeli Grammyja odjenula sivkastu Cavallijevu haljinu životinjskog uzorka, što u kombinaciji s neurednim ekstenzijama nije bio najbolji modni odabir, osamnaestogodišnja Disneyjeva zvijezda Selena Gomez je blistala na crvenom tepihu Staples Centera - i to u pravom smislu te riječi

Slatka glumica i pjevačica za koju se priča da je u vezi s teen megazvijezdom Justinom Bieberom, odabrala je vrlo lijepu maksi haljinu koju potpisuje J. Mendel. Gomez je svoj look upotpunila elegantnim cipelama Briana Atwooda i malom clutch torbicom Judith Leiber.

Miley na Grammyju

'Osjećam se kao nagrada Grammy jer se haljina sjaji', našalila se Selena.

Upitana za Justinov film 'Never Say Never' na čijoj je nedavnoj premijeri bila, Sel nije štedjela na riječima pohvale.

'Jako mi se svidio film. To nije samo film o Justinovim koncertima. To je i o njegovom životu, pravi dokumentarac. Svidio mi se jer je ujedno zabavan i nije nimalo dosadan', rekla je Selena.

Iako Justin Bieber nije dobio nijednog Grammyja (bio je nominiran u dvije kategorije), izjavio je da se sjajno proveo na toj poznatoj svečanosti u Los Angelesu, na kojoj se pojavio u bijelom sakou i s leptir mašnom oko vrata.