NASTUP ZVIJEZDA

Bieber i Rihanna na dodjeli Kid's Choice Awards

26.02.2010 u 11:00

Bionic
Reading

Justin Bieber, petnaestogodišnjak koji hara svjetskim top ljestvicama, i megapopularna Rihanna prvi su izvođači za koje se zna da će nastupiti na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Kid's Choice Awards

Kako je već ranije objavljeno, ovogodišnja 23. po redu dodjela nagrada Kid's Choice Awards održat će se 27. ožujka, a online glasovanje na stranici je započelo 25. veljače. Domaćin dodjele je glumac Kevin James. Inače, o dobitnicima nagrada odlučuju djeca svojim glasovima, a koliko je zanimanje mladih fanova, govori i podatak da je prošle godine svoje glasove dao 91 milijun glasača.

Najviše nominacija, čak pet, ima kontroverzna Miley Cyrus (17): za najbolju filmsku i TV glumicu, za najbolju pjevačicu i za najbolju pjesmu (Party in the USA).

Inače, mladi Justin, koji u ponedjeljak 1. ožujka slavi 16. rođendan, objavit će 23. ožujka drugi dio svog debitantskog albuma koji je nazvan My World 2.0

Njegov novi singl Never Let You Go izlazi u utorak 2. ožujka.

Samouki glazbenik (klavir, gitara, bubnjevi i truba) za kojim su poludjele američke tinejdžerice, prema izboru časopisa J-14, najzgodnija je mlada zvijezda 2009. godine.