DOSLJEDNA SVOM STILU

Bezvremenska elegancija: Kate Middleton osvaja u plavom od glave do pete

15.12.2017 u 11:35

Bionic
Reading

Kate Middleton prisustvovala je crkvenoj misi posvećenoj žrtvama stradalim u požaru koji je u lipnju zahvatio Grenfell Tower u Londonu. Lijepa vojvotkinja za ceremoniju se odjenula u skladu s kodeksom odijevanja, a pridružili su joj se prinčevi William i Harry

Kraljevska obitelj pridružila se misi posvećenoj ukupno 71 žrtvi, koje su 14. lipnja ove godine stradale u velikom požaru što je zahvatio Grenfell Tower u zapadnom dijelu Londona. Princ William i vojvotkinja Kate Middleton stigli su u katedralu St. Paul, a pridružio im se i princ Harry, doduše bez svoje zaručnice.

Meghan Markle trenutno je u Los Angelesu, u koji je otputovala kako bi se odmorila od obaveza koje ju od sada svakodnevno očekuju kao buduću članicu kraljevske obitelji, ali i kako bi iskoristila vrijeme za druženje s majkom Doriom Radlan.

Lijepa vojvotkinja od Cambridgea plijenila je izgledom u plavom od glave do pete. Za crkvu je odjenula prekrasan tamnoplavi kaput s dvostrukim redom dugmića modne kuće Carolina Herrera, koji je uskladila s elegantnim šeširom, rukavicama, torbicom L.K.Bennett i štiklama Jimmyja Chooa u istoj nijansi.

  • +41
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako će uskoro ući u šesti mjesec trudnoće, lijepoj Kate jedva se nazire trbuščić, a vjerujemo kako bi mnoge trudnice poželjele izgledati kao ona. Vojvotkinji i princu Williamu ovo će biti treće dijete, a javnost još uvijek nagađa hoće li četverogodišnji princ George i dvogodišnja princeza Charlotte dobiti brata ili sestru.