PLIJENILA ELEGANCIJOM

Bez žrtvovanja udobnosti: Kraljica Letizia hit cipelama istaknula chic komplet

25.10.2023 u 17:01

Bionic
Reading

Na glasu kao jedna od najbolje odjevenih dama s kraljevskog dvora, španjolska kraljica Letizia posljednjih dana ne prestaje nizati izdanja u znaku trendovskih modela obuće

Nakon što je ovog tjedna osvanula u casual izdanju zaokruženom bajkerkim čizmama kakve ove sezone slove za najveću konkurenciju kaubojskim modelima, kraljica Letizia ponovno je postala oličenjem elegancije, u čemu joj je pomogao par slingback cipela zlatnog sjaja.

Spomenutim modelom s potpisom jednog od svojih omiljenijih brendova, španjolskog Margit, istaknula je komplet mornarsko plave boje stvoren od fluidne bluze i drapirane suknje visokog struka.

  • +2
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ovaj beskrajno chic komplet, koji djeluje poput elegantne haljine, stiže s potpisom španjolskog brenda Galcon a, kao što je slučaj s brojnim izdanjima kraljice Letizije, i ovu odjevnu kombinaciju već je imala priliku nositi.

Slingback cipele zlatnog sjaja također nisu novitet u njezinoj garderobi, a njihovim nošenjem još jednom je dokazala dobru upućenost u aktualne trendove na modnoj sceni.

Od salonki ili balerinki slingback cipele prvenstveno se razlikuju po otvorenom dizajnu pete, a posljednjih sezona najpoželjnijima pokazale su se verzije s dodatkom minijaturne pete kitten. Upravo one, ako je suditi po popularnosti Guccijevog modela ili verzije s potpisom španjolskom Manga, dominiraju aktualnom sezonom.

Ovaj tip obuće bez žrtvovanja udobnosti darovat će potrebne centimetre figuri, a zahvaljujući svom izgledu u stajlinzima nerijetko nadmašuje salonke, posebice kada je riječ o njihovim glamurorznim verzijama, kako je demonstrirala uvijek besprijekorno dotjerana španjolska kraljica.

Uz chic dojam, brojni izdvajaju udobnost kao glavnu prednost ovih cipela. Zahvaljujući dizajnu u znaku remenčića koji obgrli gležanj, ne postoji bojazan od potencijalnih žuljeva na peti, a ukoliko se odlučite za verziju sa stabilnom blok ili minijaturnom petom kitten, u njima ćete zasigurno izdržati cijeli dan.