UVIJEK U TRENDU

Bez greške: Jennifer Lopez servirala je još jedan sjajan stajling, a kaput koji ima je fantastičan

07.02.2022 u 09:13

Bionic
Reading

Jennifer Lopez trenutno je New Yorku te se ozbiljno posvetila promociji svog novog filma 'Marry me', a posebnu pažnju privlači sjajnim stajlinzima koji pršte snažnim bojama, upečatljivim printovima i ženstvenim krojevima

Posljednjih dana, otkako je stigla u New York, Jennifer Lopez niže sjajne stajlinge, jedan bolji od drugog. Tako su se u njezinoj putnoj torbi našle upečatljive kombinacije u jednom uzroku od glave do pete, ali i elegantni crni kaput. U svakoj kombinaciji naglasak je na ženstvenosti i eleganciji, s dozom eklektičnosti. U posljednje vrijeme posebno su joj drage kombinacije snažnih boja i dominantnih uzoraka, elemenata koji čine okosnicu njezinih moćnih stajlinga.

Zadnja u nizu bila je kombinacija zelenog kaputa i zeleno-žute haljine kojom je oduševila brojne modne kritičare. Vibrantan izgled sastojao se od Del Coreovog smaragdnozelenog kaputa koji je krasio zanimljiv dizajn dvostrukih rukava i predimenzioniranog ovratnika. Kaput stegnut remenom u struku otkrivao je cvjetnu haljinu u kombinaciji zelene, žute i bijele boje, a koja je potvrdila da su snažni, upečatljivi printovi njezin must have ove sezone. Naime Jennifer je već tijekom tjedna nosila haljine koje su sadržavale zabavne grafike i zanimljive siluete.

  • +3
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: GHOST / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kombinaciju je upotpunila naušnicama u obliku cvijeća, elegantnim crnim četvrtastim sunčanim naočalama, a u ruci je nosila tamnozelenu torbicu u kroko koži. Točka na 'i' ovog stajlinga bile su bijele salonke Toma Forda s vrhom u špic, koje je krasio i pozlaćeni lanac na prednjem dijelu.

IZGLEDA SENZACIONALNO

Kako joj to uspijeva: Jennifer Lopez samo niže genijalne stajlinge jedan za drugim

Pogledaj galeriju

Upečatljivi i snažni printovi i uzorci omiljeni su joj izbor ove sezone. Tako smo je već imali prilike vidjeti u ženstvenoj haljini mramornog uzorka u zelenoj boji te odgovarajućem kaputu, zatim u kariranoj kombinaciji s potpisom Roberta Cavallija te u uzorku zmijske kože od glave do pete. Kada je moda u pitanju, Lopez nikada se nije bojala riskirati odvažnim modnim komadima, a odnedavno je postala i zaštitno lice modnih kampanja za brendove kao što su Coach, Guess i Versace.