osvaja new york

Jennifer Lopez niže upečatljive stajlinge jedan za drugim, čak i po dva u jednom danu

03.02.2022 u 23:35

Bionic
Reading

Turneja promoviranja njezinog najnovijeg filma 'Mary me' u punom je jeku, a premda ima pune ruke posla Jennifer Lopez ne odustaje od pomno osmišljenih kombinacija. Štoviše, niže ih jedan za drugim, čak i po dva u jednom danu

Povodom promoviranja svog novog filma 'Mary me' Jennifer Lopez stigla je u New York, i to u velikom stilu, pokazavši pomno osmišljene modne kombinacije. Slavna J.Lo poznata je po upečatljivim modnim kombinacijama koji se vješto poigravaju trenutnim trendovima ali i ženstvenim krojevima koji jasno ističu žensku siluetu kombinirajući različite elemente. Ovoga puta Jennifer Lopez u New Yorku je u jednom danu pokazala čak dva upečatljiva stila.

Dan je započela u Fendijevom kaputu mramornog uzorka' u prelijevajućim nijansama plave, zelene, žute i smeđe te u haljini i torbici potpuno jednakog printa. Ovoj upečatljivoj kombinaciji dodala čizme u smeđoj brušenoj koži, špic uzorka i s vrtoglavo visokim potpeticama. Kombinaciju je nadopunila crnim tankom remenom kojim je naglasila struk i sunčanim naočala, savršenim za skrivanje pogleda.

  • +6
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: GHOST / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Odjevena u isti uzorak, gotov, od glave do pete, uputila se na snimanje showa 'The Today Show', a kasnije pažnju privukla još jednim osebujnim stajlingom koji je uključivao jedan, vrlo upečatljiv print od glave do pete. Odjevena u crno-bijeli kaput printa zmijske kože te odgovarajuću haljinu, tajice i salonke Jennifer je vrlo jasno dala do znanja da su snažni printevi ove sezone veliki must-have.

Inače, J.Lo je sada i po prvi put javno progovorila o svojoj obnovljenoj vezi s Benom Affleckom te je rekla: 'Nikada nisam bila bolje. Osjećam se pravom sretnicom, ponosna sam i sretna što sam s njim u vez. 'Najljepša ljubavna priča je ta što smo dobili drugu priliku.'

  • +7
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia