ISPLATIVA INVESTICIJA

Besprijekoran stil u nekoliko sekundi: Ova haljina je sve što vam treba u ormaru sljedećih mjeseci

03.07.2020 u 14:43

Bionic
Reading

Izolacija usred pandemije koronavirusa uvelike je utjecala i na naš odnos prema odjeći koji se promijenio više nego što smo ikada mogli zamisliti. Traperice i majice zamijenjene su trenirkama i sličnim odjevnim komadima s udobonošću na prvom mjestu, a odjevni komad koji možda najbolje spaja udobnost i stil u ljetnim mjesecima nesumnjivo je klasična haljina

Uz kombinezone, haljine su jedan od odjevnih komada koji predstavlja pravoga modnog saveznika u danima kada ne znate što biste odjenuli, a da pritom izgledate dotjerano i ne narušavate udobnost.

Ovo se prvenstveno odnosi na haljine dužine midi i opuštenog kroja, savršene za kombinacije s tenisicama u dnevnoj ili visokim potpeticama u večernjoj varijanti. Inačice sa statement uzorkom ili svijetle boje učinit će da izgledate kao da ste se potrudili oko outfita, čak i kada niste.

Zahvaljujući svom atraktivnom dizajnu, modele midi haljina opuštena kroja moguće je nositi bez suvišnih modnih dodataka i još uvijek će izgledati jednako upečatljivo, a ukoliko imate dodatnih nekoliko minuta na raspolaganju, dodajte im par klasičnih naušnica ringova i zaokružite ih jednostavnim modelom ravnih sandala poput street style zvijezdi.

Bez obzira voljeli upečatljive uzorke i boje ili pribjegavali modnom minimalizmu, mnogobrojni modni brendovi u aktualnoj sezoni potrudili su se da zanimljivih inačica opuštenih, midi haljina ne manjka.

  • +39
Trendi torta-haljine pokorile su trgovine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije