"I ja želim biti Argonaut"

Bavljenje sportom jako je važno

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bjelovarski Argonauti nastavljaju provoditi projekt "I ja želim biti Argonaut", u sklopu kojeg su organizirali druženje s najmlađim Bjelovarčanima u središnjem gradskom parku.

Nakon akcija na vodi, točnije na Kupi veslajući 300 km, na Šoderici organizirali smo natjecanje lađa „Valovi energije – HEP“ te u Kulturnom i multimedijskom centru Bjelovar ali i ostalim gradovima radionice, odlučili smo animirati djecu i u sklopu Adventa u Bjelovaru.

Inače, s veslanjem se može početi baviti od najranije dobi, a u našem timu nalaze mladići od 15, 16 godina. Naglasak ovog susreta ipak je druženje s mališanima, ali tko zna, možda nam se njihova starija braća ili sestre odluče priključiti. Glavna poruka ovih akcija zapravo je važnost bavljenja sportom, na čemu raditi već nekoliko godina, između ostalog kazao je kapetan Argonauta Tomislav Smrček Čonč.

Djed Božićnjak i Tomislav Smrček Čonč

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Argonauti su ovim edukacijama i radionicama izazvali interes kod mladih, što je iznimno važno zbog smjene generacija poznatih lađara.

Iako su još uvijek premali za priključenje, bjelovarski klinci itekako znaju tko su Argonauti.

Novi potencijalni članovi

To su veslači koji veslaju na Jadranu. Ne znam još uvijek želim li i ja biti Argonaut. Za to treba puno trenirati, a ja već treniram nogomet, kazao je Marko Dragić.

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!