KIM KARDASHIAN

Baš je pretjerala: Ovo je uvjerljivo njezino najvulgarnije izdanje

18.02.2019 u 11:52

Bionic
Reading

Reality zvijezda Kim Kardashian rado pokazuje svoje bujne obline zahvaljujući kojima se proslavila, a često intrigira javnost (pre)smjelim stajlinzima

Majka dvoje djece i supruga glazbenika Kanyea Westa pojavila se na 5. dodjeli godišnjih beauty holivudskih nagrada u Los Angelesu u kombinaciji o kojoj će se zasigurno dugo pričati.

  • +3
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iskusna kraljica provokacije ovoga je puta nadmašila samu sebe s obzirom na što je nosila.

Iako smo je nebrojeno puta viđali u stajlinzima koji su opasno na rubu dobroga ukusa, ovoga je puta Kim otišla korak dalje odlučivši se za haljinu koja je otkrila gotovo sve.

Radi se o duboko izrezanoj haljini koja prati liniju tijela i sa samo dvije trakice koje su jedva prekrile njezine grudi, pa je samo jedan krivi potez dijelio Kim od modnog fijaska.

  • +19
Dvoboj dekoltea: Heidi Klum i Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Tportal montaža

Haljina u kojoj su njezine obline bile u prvom planu izazvala je buru reakcija, a mnogi su se obrušili na Kim kako je ovoga puta zbilja pretjerala.

'O Bože, samo neka ne kihne', 'Ovo je nešto najgore što sam ikad vidio u životu', 'Ta haljina je namijenjena cura s malim grudima, to je potpuni promašaj', 'Novac ne može kupiti stil', nisu štedjeli Kim u komentarima.

  • +10
Kim Kardashian West Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Ostatak stajlinga koji je sam po sebi previše upečatljiv bio je minimalistički: kosa podignuta u visok rep (frizuru potpisuje proslavljeni Chris Appleton) i prepoznatljivi make up a la Kim (djelo vizažistice Mary Phillips).

Kontroverzna kreacija koju je nosila zapravo je vintage haljina iz 1998. poznatog dizajnera Thierryja Muglera, a Kim ju je kombinirala s natikačama/sandalama od prozirne plastike.