Nicky Hilton Rothschild

Zna što je uvijek u trendu: Bogata nasljednica nosi balerinke koje baš nikada ne izlaze iz mode

01.09.2023 u 13:00

  • +4

Nicky Hilton Rothschild

Izvor: Profimedia / Autor: BROSNYC / BACKGRID / BACKGRID USA / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Mlađa sestra Paris Hilton pokazala je vrlo chic pristup dnevnom odijevanju prošetavši još jedan odličan stajling na ulicama New Yorka

Nicky Hilton Rothschild teško je mogla proći nezamijećeno u shoppingu u njujorškoj četvrti SoHo gdje se zaputila u butik Philipa Lima.

Za tu prigodu bogata Nicky je obula je French Sole balerinke, model iz njezine istoimene kolekcije. Izbor je pao na model Tessa, stil s okruglim vrhom izrađen od glatke bež kože koji se prodaje po cijeni od 188 dolara.

Balerinke su se isticale delikatnim laserski izrezanim perforacijama koje izgledom oponašaju geometrijsko cvijeće, s bež mašnama na vrhu za ženstveni izgled. Taj izbor cipela dao je prozračnu, ali ženstvenu bazu njezinoj jednako lijepoj ljetnoj odjeći: cvjetnoj maksi haljini s puf rukavima te naborima koji su joj dali boemski prizvuk. Nasljednica hotelskog carstva Hilton stajling je upotpunila slamnatim šeširom te damskom pletenom košara torbom od rafije.

Inače, istovremeno udobne i elegantne balerinke pokazale su se u istoj mjeri kao modni klasik, ali i poželjan trend. Osim udobnosti i elegancije, ovi modeli balerinki imaju jednu teško nadmašivu prednost – jednostavno pašu uz sve, kako uz lepršave ljetne haljine tako i hlače i traperice.

  • +13
Najljepše balerinke Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo