tako chic

Balerinke i mokasinke nikada nisu bile popularnije, a nose se u ovim bojama

17.04.2024 u 20:10

Bionic
Reading

Nema sumnje, udobnost je itekako na cijeni u modnom svijetu, ali ne uz odricanje od dobrog stila. Ove sezone balerinke, mokasinke i neodoljive cipele Mary Jane dolaze u nijansama koje ih čine jako chic i privlačnima

Za mnogo godina povjesničari mode osvrnut će se na sredinu 2020-ih i proglasiti je sezonom ravnih cipela. Dok su vrtoglavo visoke potpetice vladale 2010-ima, početak pandemije i mnogi mjeseci karantene natjerali su čak i najzagriženije ljubitelje visokih potpetica da dodatne centimetre zamijene ravnim potplatima te su oni postali pravi hit na prijelazu desetljeća.

Nakon što smo svi prestali nositi štikle započela je revolucija ravnih cipela. Oživljavajući nekoć zaboravljene balerinke, modele Mary Jane i kožne mokasinke, renesansa te obuće počela je polako, ali naposljetku preplavivši modno tržište.

Naravno, stilovi ravnih cipela evoluirali su tijekom godina, kao i njihove boje. Uzimajući pomalo od favorita s modnih pista i hit modela uličnog stila, trendovi boja ravnih cipela 2024. stvaraju svježe i energične dodatke koji mogu udahnuti novi život sve popularnijoj capsule garderobi.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Svijetloplava

Dolazeći s modnih pista za proljeće i ljeto 2024., trend blijedoplave boje u posljednje se vrijeme uvlači u najotmjenije kolekcije. Nudeći svježu paletu za proljetnu sezonu, blijedoplave ravne cipele jednostavan su način da istaknete svaki stajling, a pri tome izgledaju nježno i elegantno.

Srebrna boja

Trendu srebrne obuće ne nazire se kraj. Dodajući sjaj i najobičnijem koraku, srebrne cipele nude jednostavan način dotjerivanja ležernog izgleda. Stilizirajte ih uz traperice za jednostavan stajling ili nosite uz haljinu i bit ćete spremni za zabave kada stigne ljeto.

Crvena

Crvene cipele na listi su poželjnih modela već nekoliko mjeseci, a ovog proljeća zaljubljenice u modu nose ih uz sve. Uljepšajte svoje omiljene traperice ili stajling modernom bijelom suknjom i postignite svjež proljetni izgled koji ćete nositi od jutra do mraka.

Čokoladnosmeđa

Trend čokoladnosmeđe boje najlakši je način dodavanja luksuznog i elegantnog prizvuka dnevnom stajlingu. Nosite tamnosmeđe cipele s tonskom paletom boja za super chic stajling. A ako ste mislili da je smeđa samo za jesen i zimu, razmislite ponovno.

  • +11
Hit boje ravnih cipela Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo