ISPUNILA TINEJDŽERSKI SAN

Bacila u sjenu upola mlađe manekenke: Demi Moore prošetala modnom pistom i sve oduševila

28.01.2021 u 11:38

Bionic
Reading

Na iznenađenje publike u prvim redovima na modnoj reviji kuće Fendi, čast da je otvori pripala je glumici Demi Moore. Slavna glumica ostavila je sve bez daha prošetavši se spektakularnom pistom na ovogodišnjem Paris Haute Couture Fashion Weeku u kreaciji talentiranog britanskog dizajnera Kima Jonesa za sezonu proljeće/ljeto 2021.

O 58-godišnjoj glumici i majci troje djece Demi Moore bruje svi modni portali. Zvijezda filmova 'Striptiz', 'Nemoralna ponuda' i 'Duh' sve je očarala na sinoćnjoj modnoj reviji talijanske modne kuće Fendi. Nakon zvučnog uvoda u reviju na pisti se pojavila slavna glumica u jednoj od kreacija iz nove kolekcije 47-godišnjeg Kima Jonesa, a koji je dizajnersku palicu talijanske modne kuće preuzeo u rujnu 2020. godine.

Nitko nije očekivao da će se pridružiti već dobro poznatoj manekenskoj postavi na Pariškom tjednu mode, a kamoli otvoriti reviju. Lijepa glumica vrhunski je odradila zadatak, ostavivši u sjeni neke od vodećih manekenskih imena današnjice, kao što je 34 godine mlađa Bella Hadid.

Demi Moore Izvor: Profimedia / Autor: STEPHANE DE SAKUTIN / AFP / Profimedia

Moore je pripala čast nositi crni satenski top dubokog dekoltea i elegantne široke hlače u kombinaciji sa statement naušnicama koje su padale preko njenog bujnog poprsja.

Video revije na kojoj se može vidjeti i spektakularan ulazak Demi Moore na pistu objavila je modna kuća Fendi na Instagramu. Dok je jedne glamurozna kolekcija oduševila, drugi su se pak pitali gdje bi tu odjeću trebali nositi, jer pandemija u većini zemalja ne jenjava.

Ovo nije prvi put da Moore nosi reviju. Nedavno je manekenski hod imala prilike izvježbati na reviji Savage x Fenty Vol. 2, uživo prenošenoj na Amazon Primeu.

'Kontaktirali su sa mnom i pitali želim li biti dio revije. Kada me prošao prvotni šok zbog činjenice da me uopće žele na pisti, bila sam oduševljena. Dobila sam velike bodove kod svojih kćeri. Bio je to toliko neočekivan i divan poziv', rekla je glumica za Getty Images kada ju je Rihannina ekipa pozvala da bude dio showa Savage x Fenty.

Fendijevu reviju uz Moore su nosili supermodeli Kate Moss (47) i Naomi Campbell (50), a glumica je na Instagramu podijelila svoj čaroban trenutak na pisti, napisavši kako je 'ispunila svoj tinejdžerski san'.