OSVAJA IZGLEDOM

Severina u plavom od glave do pete pokazala zašto je kraljica stila

04.12.2017 u 11:20

Bionic
Reading

Atraktivna Severina Kojić, osim uspjehom na poslovnom planu, može se pohvaliti besprijekornim stilom koji redovito puni medijske stupce, pa je tako nedavno zablistala u još jednom hvalevrijednom izdanju koje nas je osvojilo na prvu

Lijepa Severina itekako zna kako se istaknuti u masi. S obzirom na to da slovi za jednu od najbolje odjevenih Hrvatica, pjevačica svoj modni status mora redovito održavati, a najbolji način da pokaže svoja modna umijeća svakako je onaj putem društvenih mreža.

Miljenica hrvatske publike podijelila je na svom profilu na Instagramu nekoliko fotografija u senzacionalnom stajlingu, kojim je još jednom potvrdila da joj na domaćoj estradnoj sceni nema ravne. Lijepa Splićanka prekršila je sva modna pravila i osvanula u plavom od glave do pete, a ipak na njoj sve izgleda besprijekorno.

  • +6
Severina i Igor Kojić, Milan Popović i odvjetnica Eleonora Katić Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

S obzirom na to da hladnoća posljednjih dana ne popušta, Severina je spavaćicu i dokoljenke zamijenila plavom satenskom dolčevitom i širokim palazzo hlačama na crtu u istoj nijansi, a svoju modru čaroliju nastavila je začinivši stajling jednom od najpoželjnijih torbi za kojom luduju trendseterice diljem svijeta, modelom torbice Pierce J. W. Andersona te sunčanim naočalama Linde Farrow.

Blue Sunday 💙 #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

Plavu kombinaciju pjevačica je razbila šarenim pletenim kardiganom u etno stilu i bijelim štiklama koje su doživjele veliki modni povratak ove sezone.