EFEKTAN STAJLING

Atraktivna brineta sa špice očitala modnu lekciju

07.02.2017 u 06:59

Bionic
Reading

Poput slavnih trendseterica, dame sa zagrebačke špice ništa ne prepuštaju slučaju kada je u pitanju kreiranje dobitnih dnevnih izdanja

I ove zimske sezone, omiljeni modni dodatak djevojaka sa zagrebačke špice definitivno su šeširi koji često posluže kao točka na i pomno osmišljenih kombinacija. Varljivo vrijeme tipično za veljaču, ovaj je put na špici rezultiralo šarolikim modnim izdanjima djevojaka koje, po svemu sudeći, i dalje ne odustaju od provjerenih komada poput čizama iznad koljena ili efektnih bunda od eko krzna.

U moru trendovskih izdanja, međutim, posebno se istaknuo stajling atraktivne brinete koja se modno poigrala s hit komadom sezone – kaputom military kroja.

Tamnoplavi kaput, s detaljem crvene kragne i zlatnih gumba u formi dvorednog kopčanja, zgodna brineta upotpunila je dodatkom srebrne torbice preko ramena koja se izgledom naslanjala na odabir minijaturne suknje. Više od pogleda na statement kaput vojne estetike, zanimljiviji je bio par crnih gležnjača s bijelom 'kapicom'. Ovaj šik model gležnjača, koji neodoljivo podsjećaju na dizajn obuće s potpisom modne kuće Chanel, pokazao se dobitnim odabirom.

  • +6
Moda sa zagrebačke špice (2) Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić