VESELI PRAZNICI U ITALIJI

Ashton slavio Božić s Deminom dvojnicom

29.12.2011 u 08:23

Bionic
Reading

I dok njegova (još uvijek) supruga liječi slomljeno srce brigom za tri psića, ostavljeni Aston Kutcher tješi se burnim provodima s novim i novim ljepoticama. Sve dok nije pronašao onu koja je – ista bivša

Kada je njegova ljutita supruga prošlog mjeseca ispunila formulare za razvod, činilo se da je Ashton Kutcher osuđen da sam provede Božić. No 31-godišnji glumac brzo se utješio i pronašao novu pratilju koja upadljivo nalikuje na Demi Moore. Ashton provodi praznike u Italiji s prelijepom brinetom Lorene Scafarijom, koja bjelodano pokazuje da glumac ima definiran ukus što se tiče ženske ljepote.

Zvijezda serije 'Dva i pol muškarca' stavio je na Twitter fotografiju na kojoj su njih dvoje u društvu prijatelja Matthewa Mazzanta i komentirao: 'Rimski praznici s prijateljima, Mazzantom i Lorene Scafarijom. Sretna vam Nova godina.'

Iako odnos s Lorene opisuje kao prijateljski, pojavila su se nagađanja da su u romantičnoj vezi još od veljače. Tridesettrogodišnja Scafaria je glumica i scenaristica i Kutcher ju je upoznao kada je konkurirao za ulogu u filmu koji je ona napisala. 'Počeli su se viđati još dok su oboje bili u vezama', tvrdi US Weekly, a prenosi Daily Mail. Isti izvor tvrdi da je par proveo Badnjak na izletu do Kosog tornja u Pisi – večerali su špagete, Ashton je platio.

Lorene je također nedavno prekinula vezu s glumcem Adamom Brodyjem, a nedugo prije praznika u Italiji, Kutcher je viđen kako se s tri žene provodi u Berlinu.

I dok se glumac tješi u društvu ljepotica, njegova donedavna partnerica Demi Moore kupila je tri čivave da joj odvuku misli od propalog braka, jer ju je osamnaest godina mlađi suprug prevario sa starletom na godišnjicu njihova vjenčanja.

'Kao ženi, majci i supruzi, postoje neke vrijednosti koje su mi svete i zato sam odlučila krenuti dalje', obrazložila je glumica svoju odluku.