ZVIJEZDA 'HELLCATS'

Ashley pronašla novu ljubav dan nakon prekida

31.12.2011 u 11:27

Bionic
Reading

Ako je vjerovati američkim medijima, Ashley Tisdale (26), glumica koja u popularnoj seriji 'Hellcats' igra navijačicu, ima novog dečka

Simpatična Ashley nedavno je okončala dvogodišnju vezu s redateljem spotova Scottom Speerom, a sudeći po svemu, munjevitom se brzinom utješila.

Prema pisanju američkih magazina, Ash je samo dan nakon što je objavljeno da je prekinula sa Scottom izašla s pjevačem benda Boys Like Girls Martinom Johnsonom. Zajedno su se ludo zabavljali na koncertu Robina Thickea. Uživali su i smijali se, ispričao je jedan izvor.

Inače, Ashley koja je u filmskom serijalu 'High School Musical' glumila razmaženu Sharpay otkrila je da u ljubavi nije imala puno sreće. Glumica je rekla da je vrlo oprezna u vezama jer je nekoliko puta doživjela razočaranja.

'Dečki s kojima sam bila su me prevarili. Teško je prihvatiti tu činjenicu, posebno kad vam je stalo do nekog. Jednostavno ne želite vjerovati da se to događa. Mnoge cure ostanu u takvim vezama jer misle da je to bio trenutak slabosti i da se to neće ponoviti. No onaj tko je jednom prevario, napravit će to opet', kaže Ashley.

Dodala je da takvim odnosom u kojem vas netko vara najviše štete nanosite sami sebi.