PILATES

Art Studio

05.04.2011 u 12:27

Bionic
Reading

Sižu proljeće i ljeto, nema vremena za čekanje, potražite najprofesionalnije savjete i uslugu u Hrvatskoj i dođite u Pilates art studio u centru Zagreba. Individualni pristup klijentima, prisno ozračje studija, najmodernije sprave za vježbanje pilatesa i profesionalni nadzor.

Pilates tehnika sa svojim principima čini sustav vježbi koje daju tonus i snagu mišićima, povećavaju fleksibilnost tijela, djeluju terapeutski na moguće disfunkcije zglobova i mišića te osvješćuju kontrolu pokreta unutar koje postižemo balans i pravilno držanje.

Koncept rada Pilates art studija temelji se na izvornoj metodi tehnike Pilatesa te isključivo individualnom pristupu voditeljice i certificirane instruktorice Petre Kosović Sušec svakom klijentu pojedinačno. Program studija koncipiran je u malim grupama od 3-6 polaznika, prilagodljiv je svakoj životnoj dobi, spolu i razini tjelesne pripremljenosti te nudi mogućnost odabira naćina vježbanja na prostirkama ili na vrhunskim spravama.

Pilates art studio nudi svojim klijentima Peak Pilates Deluxe system opreme koja se sastoji od Reformera, Reformer/tower kombinacije (cadillack) i MVE fitness stolice.

Reformer je najpopularnija sprava za Pilates koja omogućuje veliki raspon vježbi za oblikovanje i istezanje mišića. Djeluje na principu pomične podloge koja kliže na kotačima uslijed djelovanja opterećenja pod oprugama.

Posebnost reformera u Pilates art studiju je u tome što se oni u manje od minute mogu konvertirati u Towers (Cadillack)- horizontalne ležeće stolove sa metalnim vertikalnim okvirom na koji su fiksirane različite opruge pomoću kojih se izvode različite vježbe te se klijentima tako nudi puno bogatiji i raznolikiji opus vježbi koje su prilagodljive svim životnim dobima i tjelesnim mogućnostima.

MVE Fitness chair je stolica sa pedalom koja je pod opterećenjem opruga i nudi mogućnost vježbanja u svim položajima koji poboljšavaju ravnotežu i stabilnost.
Posebnost programa studija su JUMP BOARD INTERVALNI TRENINZI - kardio treninzi na reformeru kao značajna nadogradnja same tehnike Pilatesa koja time dobiva i komponentu aerobnog treninga što do sada nije bilo moguće dobiti vježbanjem Pilatesa.

Tako je konstantnom nadogradnjom metode i opreme za vježbanje, Pilates kao najpopularnija tehnika tjelovježbe modernog doba, uspio u sebi objediniti sve što je potrebno da biste se dobro osjećali, još bolje izgledali i postali dio mnogobrojne skupine kojoj je Pilates sa svojim principima sastavni i nezaobilazni dio svakodnevnog života.

Više informacija saznajte na www.pilatesartstudio.hr