NJEGA KOŽE

Apivita Baby and Kids - 100 posto prirodni proizvodi za djecu

17.02.2015 u 11:25

Bionic
Reading

Svi roditelji žele da im je dijete čisto, uredno i mirišljavo, a na tržištu se može naći široka paleta proizvoda za djecu. Postavlja se pitanje kako odabrati proizvode koji su zaista dobri za djecu?

Odabir kozmetičkih proizvoda za djecu iziskuje posebnu pažnju i oprez te kriteriji odabira često nisu ambalaža, mirisi već kvaliteta, sastav i provedena ispitivanja. Razlog je povećanog opreza specifična dječja koža koja je mekša i nježnija od kože odraslog čovjeka, a sukladno tomu i osjetljivija, sklona je dehidraciji te više reagira na podražaje i infekcije. Dječja koža također apsorbira više sastojaka iz kozmetičkih proizvoda pa je od osobite važnosti izabrati prave proizvode za njegu kože djece koji neće naštetiti njihovom zdravlju.

Imajući u vidu učinak štetnih sastojaka iz kozmetičkih proizvoda na kožu djece, grčki brand Apivita dao je prirodno rješenje za njegu kože, a sada je ono dostupno i na hrvatskom tržištu.

Apivita je kreirala prirodne proizvode za bebe i djecu s organskim sastojcima kako bi se brinula za osjetljivu kožu djece na najzdraviji, najsigurniji i najprirodniji način.

Dječja linija sadrži:

Apivita ECO BIO BABY
liniju certificiranih organskih proizvoda čija je lepeza proizvoda: zaštitna krema, šampon, šampon za tijelo i kosu (2u1), nježna kupka za tuširanje te prirodno ulje.
Apivita KIDS proizvode, a koja se sastoji od šampona, regeneratora te od 2u1 proizvoda šampon i regenerator.

Kao što sam naziv govori ECO BIO proizvodi su 100% prirodni, dok KIDS linija sadrži 90-96% prirodnih sastojaka koji sadrže blaga sredstava za čišćenje, organske biljne ekstrakte, pšenične proteine za hidrataciju kože i kose, organska eterična ulja te biljnu infuziju. Apivita je u svojim proizvodima zamijenila vodu (koja niti pomaže niti odmaže učinkovitosti proizvoda) s organskom infuzijom nevena ili kamilice za dodatno smirujuće djelovanje.

Proizvodi ne sadrže parabene, propilen glikole, silikone, sintetičke boje, sapune, mineralna ulja i sintetičke sastojke koji mogu predstavljati štetne učinke na zdravlje i okoliš. Svi su proizvodi iz dječje linije dermatološki i oftalmološki testirani te su hipoalergeni.

Dodatno, možemo spomenuti da uz kvalitetne i prirodne proizvode Apivita ima ambalažu od reciklirajućih materijala što je vrijedno svake pohvale.

Budući da na hrvatskom tržištu ne postoje 100% prirodni proizvodi za djecu (bio-eko), ovi proizvodi zaslužuju posebno veliku pažnju.

Želite li svojoj djeci pružiti prirodnu njegu, potražite proizvode u ljekarnama, Mulleru te na www.delmerion.hr.