STOJI JOJ SAVRŠENO

Antonija Mišura Sandrić isfurala kaftan haljinu od 265 kuna koja će biti veliki hit ovog proljeća

20.04.2021 u 20:41

Bionic
Reading

Atraktivna Šibenčanka, koju su s punim pravom proglasili jednom od najljepših košarkašica svijeta, nakon sportske mirovine posvetila se svojoj obitelji - suprugu Marku Sandriću, ali i njihovoj mezimici Tari, koja je postala centar njihovog svijeta. Antoniju se često može vidjeti u šetnji rodnim gradom i to uvijek pomno dotjeranu, a svojim modnim odabirima potvrđuje da itekako prati trendove

Baš kao i svakog proljeća, tako će i ovoga glavni hit na odjeći biti cvjetni uzorak. Stoga ne mora čuditi ni da su popularni high street brendovi, ali i renomirani dizajneri, ponovno taj uzorak uvrstili u svoje najnovije kolekcije. Cvjetni uzorak najbolje se uklapa na lepršave haljine, koje su idealan modni odabir kada dođu topliji dani, a to itekako dobro zna i bivša košarkašica Antonija Mišura Sandrić.

Zrake sunca izmamile su je na ulice rodnog grada, a za šetnju s prijateljicom odabrala je savršenu haljinu, koju smo odmah pronašli u popularnom H&M-u. Riječ je o kaftan bijeloj haljini sa uzorkom plavih cvjetova koja ima V-izrez, ušiveni pojas te tričetvrt balon-rukave.

Za udobnost su se pobrinuli dizajneri, odlučivši iskombinirati mješavinu naboranog pamuka i lana, a da je ova haljina, čija je cijena samo 265 kuna, idealna za sve kombinacije, kao i za svu obuću, pokazala je i jedna od najljepših košarkašica svijeta, koja je kaftan haljinu odlučila isfurati sa chunky modelom tenisica i sunčanim naočalama predimenzioniranih okvira.

Ovu haljinu još uvijek možete pronaći na stranicama H&M-a, no uvjereni smo kako će ista uskoro biti rasprodana, stoga požurite u shopping!

H&M kaftan haljina Izvor: Promo fotografije / Autor: hm.com