MAJČINSTVO JOJ GODI

Anne Hathaway pokazala trudnički trbuščić na crvenom tepihu

09.08.2019 u 14:25

Bionic
Reading

Lijepa glumica Anne Hathaway ponovno je bila u središtu pozornosti na premijeri 'Sea Wall/A Life' na Broadwayju gdje je zablistala u prekrasnoj kreaciji koja je otkrila njezin trudnički trbuščić

Zgodna Anne koja iza sebe ima brojne sjajne filmske naslove poput 'Prevarantice', 'Oceanovih osam', 'Vrag nosi Pradu', 'Jadnici', 'Pripravnik' i dr., u društvu supruga nije propustila ovu premijeru u New Yorku na kojoj nije manjkalo poznatih.

  • +14
Anne Hathaway Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slavna 36-godišnja brineta zadivila je u haljini zanimljivog kroja u magenta nijansi koja je dodatno naglasila njezin blijedi ten i crvenkastosmeđu boju kose.

  • +11
Anne Hathaway Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kreacija po mjeri koju potpisuje Brandon Maxwell čije glamurozne opravice između ostalih obožavaju mnoge slavne ljepotice poput Meghan Markle, Rosie Huntington-Whiteley i Lady Gaga,

Zanimljivo krojena haljina je u prvi plan naglasila trudnički trbuščić uvijek elegantne glumice koja će po drugi puta postati mama.

Anneina stilistica Erin Walsh sjajno je nadogradila glumičin outfit na crvenom tepihu ove premijere s clutchem Judith Leiber, seksi srebrnim sandalama s potpisom Christiana Louboutina i cool modnim dodatkom, prstenjem Colette Jewelry.

Inače, zgodna glumica je nedavno objavila kako čeka svoje drugo dijete sa suprugom Adamom Shulmanom s kojim dijeli trogodišnjeg sinčića Jonathana.