PRVI IZLAZAK SA SUPRUGOM

Anju Alavanju majčinstvo je dodatno proljepšalo

13.04.2012 u 11:19

Bionic
Reading

Krema domaćeg rocka sinoć je zapalila zagrebački klub Sax. Prvi Antenaplugged: Porin acoustic donio je nastupe Gustafa, Nene Belana te Gorana Bare i Majki

Teško je reći koga je publika dočekala s većim oduševljenjem. Gustafi su otvorili večer i dobro zagrijali atmosferu. Za ovaj koncert su, kako sami kažu, pripremili iznenađenje. Odsvirali su, naime, devet novih pjesama.

Gustafi su odličnom svirkom pripremili teren Neni Belanu koji je priznao da pri odabiru pjesama za ovaj koncert kriterij nije bio da svi u glas pjevaju poznate pjesme.

'Idemo baš muzicirat', rekao je prije koncerta. Tako je i bilo. 'Bilo je super! Publika je odlično reagirala! Pozitivna energija je probila i zapalila cijeli Sax. Sad kad dođe Bare spalit će sve ovo', rekao je Neno nakon koncerta, a uspostavilo se kako su njegove riječi bile proročanske.

Belana i Fiumense na sceni je zamijenio jedinstveni i veličanstveni Goran Bare sa svojim bendom Majke. Svojim je nastupom po tko zna koji put dokazao da energija koju stvara svojom pojavom, glasom i stavom zapravo jednako snažno zaokuplja publiku bez obzira je l' se radi o ovako intimnom klubu i koncertu bez struje ili nekom većem prostoru.

Anja Alavanja u svom prvom izlasku nakon poroda
Pogledaj cijelu fotogaleriju

U odličnom koncertu sinoć su uživale i brojne poznate osobe. Osim DJ – eva Antene Zagreb: Barbare Kolar,Ivana Vukušića, Tamare Loos, Zlate Mück, Ivane Mišerić,Nives Čanović i Krune Belka bila su tu i rado viđena televizijska lica: meteorologinja Ana Bago, RTL-ova urednica voditeljica Antonija Mandić, zatim Barbara Radulović i Anja Alavanja čiji suprug je sinoć nastupao kao dio pratećeg benda Nene Belana. To je Anji bio prvi izlazak nakon što je prije par mjeseci rodila malog Jakova