Optical Express

Anita Dujić Broadfoot odnedavno ima ljepši pogled na život

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Matea Smolčić Senčar

Zahvaljujući naprednoj iDesign tehnologiji, Anita Dujić Broadfoot je u vodećoj europskoj grupaciji za lasersku korekciju vida Optical Express-u riješila svoj problem s dioptrijom

Oči su jedan od najkompleksnijih i najsloženijih organa u našem tijelu, unatoč njihovoj veličini – ono što vidimo očima, naš mozak pretvara u sliku koju potom prepoznajemo. Naše oči imaju neizmjernu važnost u svakodnevnom životu, pomoću njih vidimo svijet koji nas okružuje, cijeli spektar boja, čudesnu prirodu, romantične zalaske sunca, ali i drage nam ljude. One nam služe pri orijentaciji u prostoru, štite nas od nezgoda i pomažu u normalnom funkcioniranju. Često ih uzimamo zdravo za gotovo, izlažući ih konstantnom gledanju u ekrane mobitela, laptopa i TV-a. Nedavna istraživanja pokazala su kako čak 60% ljudi svakodnevno provodi više od 5 sati na dan koristeći različite digitalne uređaje, što se posljednjih godinu dana, tijekom pandemije koronavirusa, još više povećalo.

Anita Dujić Broadfoot i Ana Kričković, ravnateljica poliklinike Optical express

Anita Dujić Broadfoot i Ana Kričković, ravnateljica poliklinike Optical express

Izvor: Promo fotografije / Autor: Matea Smolčić Senčar

Sve to šteti našem malom, ali moćnom organu te pogoduje povećanju dioptrije, čiji je najefikasniji način uklanjanja laserska korekcija vida. Ona nije novost u svijetu medicine, pa je tako trenutno jedan od najsigurnijih medicinskih zahvata s preko 99% uspješnosti. Ono što lasersko skidanje dioptrije čini uspješnim i sigurnim je tehnologija koja se kontinuirano razvija, kao i iskustvo kirurga. Optical Express koristi iDesign tehnologiju koja je unaprijedila proces skidanja dioptrije na više načina. iDesign uzima u obzir činjenicu da je svako oko jedinstveno pa je i zahvat u potpunosti prilagođen svakom pacijentu te je 5 puta je precizniji od uređaja ranijih generacija. U kombinaciji s IntraLase tehnologijom omogućava zahvat i onima koji do sad nisu bili kandidati za skidanje dioptrije, pružajući nadu kandidatima koji su ranije bili odbijeni za zahvat.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Matea Smolčić Senčar

Trenutno je Optical Express jedina klinika u regiji koja se koristi ovom tehnologijom, a svoje povjerenje im je poklonila i naša poznata manekenka i vlasnica brenda Juno – Anita Dujić Broadfoot, koja je nedavno, upravo pomoću iDesign PRK metode, uspjela riješiti svoj problem s dioptrijom. „Pitaju me zašto sam se odlučila baš za Optical Express? Zato jer su jedni od najboljih u Europi na tom polju, zato jer imaju dugogodišnje iskustvo i vrhunske stručnjake, a samim time i uspješne rezultate. To su razlozi radi kojih sam se prepustila u ruke doktora Grgića. Izabrao je najbolju moguću metodu za moj slučaj i već sada, rezultati su izvrsni, vidim savršeno! Naime, imala sam dioptriju -3.5 na desnom oku, koja mi je zaista uzrokovala poteškoće u svakodnevnom životu. Također, s obzirom da sam neko vrijeme živjela u Engleskoj, gdje je Optical Express jedna od priznatijih očnih poliklinika, znala sam kako nema razloga za brigu!“ – uz širok osmijeh, priznaje Anita.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Matea Smolčić Senčar

Optical Express grupa je do danas obavila više od 2,5 milijuna zahvata laserske korekcije vida. Trenutno možete iskoristiti i popust na pregled za lasersku korekciju vida, čija je trenutna cijena 200 kn. Za više informacija o drugim pogodnostima, cijenama i mogućnostima plaćanja, posjetite njihovu web stranicu https://www.opticalexpress.hr/

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!