NEREZDVOJNI

Anica Kovač: Roberta i mene može razdvojiti posao

30.03.2010 u 21:03

Bionic
Reading

Bivša miss Hrvatske skoro na svim eventima se pojavjuje sa svojim suprugom Robertom, a par se čini sretniji no ikad. Kako nam je otkrila u razgovoru za tportal, samo posao ih može razdvojiti

Anica Robert Kovač također su među celebovima koji su došli pogledati modne revije na Cro A Porteru. Posebno ih je zanimala kolekcija Anamarije Asanović, koja je kći Aljoše Asanovića, njihova jako dobrog prijatelja i Robertova kolege.

'Zbog male Asanovićke smo večeras došli Robert i ja. Nisam ja došla s njim, nego je on došao sa mnom', našalila se bivša Miss Hrvatske i bivša prva pratilja Miss svijeta koja se u posljednje vrijeme sve češće pojavljuje na eventima, kao i njezin suprug.

     

'Jedino nas posao može razdvojiti, mislim da je lijepo ako si sa svojim partnerom stalno zajedno, ipak mi živimo u jednoj obitelji i logično je da smo nerazdvojni', rekla nam je majka troje djece, trogodišnjeg sina Marka, sedmogodišnje kćeri Leticije i najmlađe, jednogodišnje Viktorije

Budući da ima veliku obitelj koju je Anica oduvijek priželjkivala, bračni par odlučio je sagraditi veliku kuću u elitnom dijelu Zagreba, točnije na ŠalatiBabonićevoj ulici, koja će biti ekskluzivno uređena. Anica ne zna kada će biti gotova, no zato nam je to Robert otkrio.

     

'Kuća se gradi, a trebala bi biti gotova najkasnije do Božića', rekao nam je nogometaš Dinama, s čime Anica baš nije bila presretna.

'Ja bih voljela da radovi idu malo brže, ali eto, Robert vodi brigu oko kuće', dodala je.