CHELSEA HANDLER:

'Angelina Jolie je kučka!'

06.12.2010 u 10:36

Bionic
Reading

Voditeljica kasnonoćnog talk-showa 'Chelsea Lately', inače dobra prijateljica s bivšom ženom Brada Pitta, Jennifer Aniston, obrušila se na slavnu glumicu grozomornim kvalifikacijama koje je teško uopće interpretirati, a ova se na to drži mudrosti 'psi laju, a karavane prolaze'

'Može ona spasiti koliko hoće beba iz koliko želi zemalja', krenula je govoriti tijekom posljednje emisije. A onda je počelo ono za što je teško povjerovati vlastitim ušima da može izaći iz usta jedne dame. I to još javno

'Žali se u intervjuima da nema puno prijateljica. J… naivci su svi koji joj vjeruju! Ona je j… k..., razaračica domova, prava kučka!'

Chelsea Handler

U međuvremenu, Handlerova je pozvala Anistonovu da iziđe iz svoje čahure i krene na dateove s novim frajerima.

'Mnogo Jeninih bliskih prijatelja bilo je uz nju kad joj je Brad slomio srce, ohrabrujući je da raširi krila što prije, bez straha da će opet biti povrijeđena', kaže jedan od prijatelja iz njihova kružoka.

'Chelsea je otvoreno na Jeninoj strani. Vjeruje da je zanosna u svojim 40-ima i mora to pokazati. Nema više sjedenja kući s kućnim ljubimcima ni tihih večerica s Courtney Cox i frendicama. Tim riječima ona se trudi uvjeriti Jennifer da je vrijeme da poruši sve mostove iza sebe i krene ispočetka', kazuje navedeni.

Handlerova je bila jedna od uzvanica Anistonove na zabavi za Dan zahvalnosti.

'Jennifer je željela otputovati, pa je za taj dan unajmila dva privatna aviona kako bi joj doveli sve prijatelje da zajedno slave u njezinu domu u Cabo San Lucasu. Ona ima mnogo više novaca no što će u životu stići potrošiti, pa je zaključila da je Dan zahvalnosti savršena prilika da okupi najvažnije ljude u svom životu', završio je izvor.

No, moglo bi se reći da psi laju, a karavane prolaze jer do ovog trenutka na Handlerine uvrede Jolie ne samo da se nije očitovala, već i dalje vozi po svom.

Ne samo da gleda svoja posla i usvaja djecu iz zemalja Trećeg svijeta, već u budućnosti planira preseljenje u Afriku.

Zvijezda nadolazećeg filmskog hita 'The Tourist' - koja sa svojim partnerom Bradom Pittom podiže šestero djece, Maddoxa (9), Paxa (7), Zaharu (5), Shiloh (4) te dvogodišnje blizance Knoxa i Vivienne – želi odseliti svoju obitelj na Crni kontinent u trenutku kad se umori od posla.

'Znam da ću s vremenom usporiti s karijerom. Ne radi se potpunoj mirovini, samo ću u nekom trenutku početi prihvaćati znatno manje projekata', kazala je Jolie.

'Istina je da želim jednom otići živjeti u Afriku. I putovati privatno. Jednostavno rečeno, ima i drugih stvari na svijetu', smatra Angelina Jolie.