CHIC NA PUTOVANJU

Ana Gruica u borosanama poput prave Njujorčanke

26.08.2016 u 13:58

Bionic
Reading

Ana Gruica obožava putovati, obožava zdrav stil života, ali i modu, pa ne čudi to da su njezine sličice iz New Yorka kao stranice kakvog magazina

Nakon što je rodila sinčića Marata, Ana Gruica predano se vratila vježbanju i zdravoj prehrani pa je svoje tijelo dovela u zavidnu kondiciju jer joj svaka mondena krpica stoji kao salivena.

Mini topići koji otkrivaju isklesan trbuh, pencil suknje ili uski kombinezoni na Ani su kao iz modnog kataloga. Svoje oduševljenje New Yorkom glumica svako malo dokumentira postovima uz fotke, a na jednoj do njih uz kombinezon nosi nekad jako popularne hrvatske cipele borosane.

God bless America. #staputovanja #ma_ri_bags_by_marijana #newyork #newyorkcity #ny #nyc #lovetravel

Fotografiju objavljuje Ana Gruica (@anagruica)


'Ono kad ljudi u odijelima leže na travi, frajer na sredini parka radi jogu, cure vrte hula-hula, djeca trče bosa, neki pričaju na mob, neki leže i čitaju, neki samo promatraju…', napisala je oduševljeno uz fotografiju iz njujorškog Bryant Parka.

Bilo kuda, #ivanledenko svuda!????#staputovanja #ma_ri_bags_by_marijana

Fotografiju objavljuje Ana Gruica (@anagruica)


Chic kombinezon na pruge koji Ana nosi kontrira uzorkom borosanama, a uz otkačenu torbu i pozu prepunu samopouzdanja nitko ne bi rekao da glumica nije prava Njujorčanka.