SRETNA I ZALJUBLJENA

Ana Gruica priznala vezu s nogometašem

08.08.2012 u 09:07

Bionic
Reading

Uoči premijerne predstave Splitskog ljeta 'Adio kauboju', u kojoj tumače glavne uloge, mlade splitske glumice Nataša Janjić i Ana Gruica otkrile su novosti iz privatnog života

U glavnoj ulozi svojevrsne kaubojke koja se vraća iz Zagreba u svoje rodno mjesto istjerati pravdu, gledatelji će imati priliku vidjeti jednu od naših najuspješnijih glumica, Natašu Janjić, a njezinu sestru igra Ana Gruica, kojoj je naporan radni raspored uzeo maha - vapi za odmorom.

'Stvarno sam premorena, to je umor koji se akumulirao toliko da mi danima spavanje neće pomoći da dođem sebi. S obzirom na to da sam ove godine naglo otkrila Istru kao destinaciju, nakon završenog Splitskog ljeta palim direktno za Istru', rekla je Ana za 'In Magazin' te komentirala medijske natpise o tome da je u vezi s nogometašem Kristijanom Ipšom

'Pa pokazali su se točnima u smislu da imam nekog novog i da sam sretna i zaljubljena i da mi je lijepo', kratko je zaključila.

Nema sumnje da je riječ o nogometašu Kristijanu Ipši, koji između nekoliko ponuđenih opcija trenutačno bira svoj novi klub. Ovaj zgodni par upoznao se preko Kristijanovog prijatelja, nogometaša Nikole Pokrivača, koji je do prije mjesec dana bio u vezi s Aninom prijateljicom, manekenkom Iris Rajčić.

O privatnom životu progovorila je i Nataša, 31-godišnja glumica koja je, prema neslužbenim informacijama, trenutno u fazi mirenja s Joškom Lokasom. Tako ga se posljednjih večeri moglo vidjeti kako s tribina bodri svoju dragu na probama.
'Radim u kulturi, pa mi je uvijek mučno gledati me u nekakvim rubrikama ili u mozaicima s ostalim nekim temama koje nemaju veze sa onim čim se bavim', izjavila je Nataša koja ne voli davati komentare o svom ljubavnom životu te je dodala da jedva čeka na zasluženi godišnji odmor.