velika promjena

Američka glumica nagovorila prvu damu na moralni stilski potez

04.05.2017 u 22:03

Bionic
Reading

Ljubav prema krznu Melanije Trump mogla bi prestati zahvaljujući zvijezdi Baywatcha, ujedno velikoj aktivistici za prava životinja Pameli Anderson. Američka glumica darovala je prvoj dami Amerike kaput koji grije poput pravog krzna, ali zbog kojeg nije nastradala nijedna životinja, a ona joj se zahvalila u pismu u kojem daje naslutiti da će promijeniti svoje stilske navike

Prva dama SAD-a ima ormar pun krznenih komada, no morat će ih se odreći zbog nove odluke koju je donijela. Zvijezda 'Baywatcha' i velika aktivistica za prava životinja Pamela Anderson očito je imala utjecaj na Melanijinu odluku.

'Ralph Lauren obukao ju je za inauguraciju, a on nema nikakvog krzna u svojoj kolekciji pa sam pomislila da bi ona to mogla cijeniti', izjavila je glumica koja ističe kako je 'jako glamurozno nositi ekokrzno'. Pamela Anderson odlučila je odjenuti suprugu američkog predsjednika u kaput napravljen od recikliranih materijala u Rusiji.

Uz kaput, nekadašnja Playboyeva djevojka poslala je Melaniji pismo u kojem joj je poručila: 'Sretna sam što niste nosili krzno! Kao prva dama, sigurno ćete imati utjecaj na modne trendove, a ostanete li suosjećajni pri svojim izborima, osvojit ćete simpatije mnogih.'

Melanija joj je odgovorila, a Pamela je na svom profilu na Twitteru objavila njezino pismo, u kojem joj gospođa Trump zahvaljuje na 'prekrasnom umjetnom krznu'. 

'Zahvalna sam na vašoj podršci i poticanim riječima. One mnogo znače. Zajedno možemo osnažiti više žena da ustraju u svojim uvjerenjima. Hvala vam na lijepoj bilješci i daru. Bog vas blagoslovio, kao i vašu obitelj', napisala je Melania.