ZAGREBAČKI VELESAJAM

Ambienta vas čeka na Zagrebačkom velesajmu od 19.-23. listopada 2011

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 17.10.2011 16:32
  • Objavljeno 17.10.2011 u 10:00
Ambienta

Ambienta

Izvor: Promo fotografije / Autor: Zagrebački Velesajam

Ambienta, 38. Međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije, uspješan i atraktivan međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije, vodeći je sajam u ovom dijelu Europe, a ove godine okuplja više od 360 izlagača iz Hrvatske i inozemstva

U čak 9 paviljona Zagrebačkog velesajma i otvorenom prostoru objedinit će se tri osnovne tematske cjeline: namještaj, proizvodi i oprema za unutarnje i vanjsko uređenje; i repromaterijali te strojevi i alati za drvnu industriju.

Dobra vijest za svakog tko dođe posjetiti Ambientu je da može sudjelovati u Nagradnoj igri za posjetitelje gdje se svakodnevno izvlače dobitnici vrijednih nagrada koje osiguravaju naši izlagači.

Na AMBIENTI 2011. ugledni stručnjaci i znanstvenici prenijet će svoja iskustva i znanja sudionicima stručnih skupova koje organizira Zagrebački velesajam u suradnji sa Šumarskih fakultetom Sveučilišta u Zagrebu , Hrvatskim šumama i drugim partnerima. U suradnji sa Hrvatskom gospodarskom komorom organiziramo predstavljanje hrvatskih proizvođača namještaja i unutarnjeg uređenja pod nazivom 'Hrvatska drvna industrija'.

Sajam AMBIENTA će pratiti sadržajan i bogat stručni program od kojih posebno ističemo:
22. međunarodno znanstveno savjetovanje 'DRVO JE PRVO – Izazovi Sektora pred ulaskom u EU', Stručna predavanja vezana uz obilježavanje Međunarodne godine šuma i stručna predavanja za područje šumske i drvne biomase kao i Stručni skup za nastavnike srednjih škola u Obrazovnom podsektoru – prerada i obrada drva 'Staklo u namještaju i interijeru'

Posjetitelji, između ostalog, mogu razgledati i:

- Međunarodnu izložbu keramike i stakla - MIKS '11
- Izložbu Zagrebačkog velesajma 'Proizvodi označeni Mobil Optimum – proizvodi garantirane kvalitete!'
- Izložbu 'Šuma okom šumara'
- Izložbu 'ZziD – hrvatski industrijski dizajn'
- Izložbu proizvoda 'Dizajnom do identiteta – hrvatska hotelska soba'
- Izložbe radova: studenata i nastavnika Šumarskog Fakulteta Zagreb studenata Studija za dizajn učenika Odjela unutrašnje arhitekture Škole primjenjene umjetnosti i dizajna
- Izložbu - prezentaciju škola i radova učenika strukovnih škola RH – 'Drvene dječje igračke'
- Izložbu-radionice duboreza
- Izložbu 'Park u parku' – radovi kiparskog odjela Škole primijenjene umjetnosti i dizajna
- Izložbu 'HANI 11'

Također, na Ambienti posjetitelji mogu dobiti besplatne savjete dizajnera, te osvojiti vrijedne nagrade izlagača Ambiente.

I na ovogodišnjoj AMBIENTI izlagačima se dodjeljuju priznanja, prestižne nagrade za kvalitetu za najuspješnije oblikovane i tehnološki izrađene proizvode - MOBIL OPTIMUM.

Sajam AMBIENTA održati će se pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva. Očekuje se da će sajam svečano otvoriti predsjednica Vlade RH, gđa Jadranka Kosor.

Pratite nas i facebooku i saznajte sve novosti, igrajte nagradne kvizove, budite dio tima Sajma ambienta 2011!

Čekamo vas: Zagrebački velesajam, 19.-23.10.2011.,
Radno vrijeme Ambiente : 9:00 do 19:00 sati

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi