NOVO IZ AVONA

Amber EdP by Christian Lacroix - dragocjenost zlatnog jantara

06.11.2014 u 09:00

Bionic
Reading

Luksuz koji si možete priuštiti!

Miris s potpisom slavnog dizajnera idealan je spoj luksuznih tonova koji će nadolazeće sezone okrijepiti sva tvoja osjetila: tonovi  sočne mandarine i opojnog absoluta ruže s
dekadencijom tekućeg zlatnog jantara.

sEDAM je godina prošlo od kada je poznati francuski dizajner Christian Lacroix kreirao svoje prve mirise za Avon: Rouge for Her i Noir for Him. U proljeće 2009. Christian Lacroix Absynth sve nas je oduševio svojim 'zelenim' postojanjem, a 2011. obogatili smo kolekciju novim božićnim lansiranjem Nuit for Her and Him.

Christian je rođen i odrastao u mjestu Arles, Francuska. Od djetinjstva je pokazivao sklonost umjetnosti i slijedeći svoje srce, završio je Povijest umjetnosti te radio kao kurator u muzeju. Jednog je dana zakucao na vrata poznate modne kuće Hermès i tu je 1978. počeo raditi kao asistent. Brzo je pokazao koliko je poseban, uvijek se ističući posebnim smislom i hrabrošću kombiniranja uzoraka i boja.

Nakon što 1986. otvara vlastitu modnu kuću, postaje sinonim za avangardno: prepoznatljive igre bojama, uzorcima, seksualnošću, tkaninama predstavljaju pravi modni hit u osamdesetima. Lacroix modni butici otvaraju se širom svijeta: Paris, Provence, Toulouse, London, Ženeva, Tokio.

Christian Lacroix Amber EdP for Her, 145 kn + POKLON! ukrasna kutija