INTERVJU U VOGUEU

Amal Clooney otvorila vrata svog raskošnog doma

10.04.2018 u 21:07

Bionic
Reading

Amal Clooney, lijepa odvjetnica za ljudska prava kojoj je pošlo za rukom osvojiti srce neosvojivog Georgea Clooneyja s kojim ima blizance Alexandera i Ellu, krasi naslovnicu novog broja američkog izdanja magazina Vogue u lepršavoj haljini s potpisom proslavljenog Alexandera McQueena

Uvijek besprijekorno dotjerana, londonska odvjetnica libanonskih korijena prvi je puta otvorila vrata svojeg idličnog doma u Sonningu, u malenom mjestu u engleskom Berkshireu, gdje živi sa suprugom i djecom.

Markantna odvjetnica doista ima nevjerojatan životopis: slavna je humanitarka, visokopozicionirana odvjetnica, majka blizanaca, modna ikona i supruga holivudske legende Georgea Clooneyja.

  • +41
Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dom Georgea i Amala Clooneya izgleda veličanstveno, a par čuva bezbroj detalja poput slike Georgeovog psa Einsteina koji nije više među živima, njihovih slika s vjenčanja ili figure glave žirafe, što procjenitelje nekretnina prilikom posjeta njihovom domu nije nimalo impresioniralo.

'Rekli su da to nema nikakvu vrijednost', smije se Amal.

  • +12
Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Par u svom engleskom domu živi od 2014. godine, a poslužio im je i kao mjesto gdje su pobjegli za medeni mjesec i gdje podižu blizance.

'Nastojimo podići sigurnost našeg doma na sve načine', otkrila je Amal.

Zanimljivo je kako su susjedi Clooneyjevih britanska premijerka Theresa May i njezin suprug.

Za Vogue je otkrila ponešto o svojoj ljubavi prema modi, o životu prije udaje za Georgea te o tome koliko su se njihovi životi promijenili nakon dolaska blizanaca.

😍😍😍😍 #amalclooney #georgeclooney

Objavu dijeli I Love George Clooney ❤️❤️❤️ (@george_clooney_fanpage)

Lijepu Amal za Vogue je fotografirala proslavljena Annie Leibovitz, a dosad neviđene fotografije prikazuju atraktivnu suprugu Georgea Clooneyja kako odmara cool odjevena u kožne hlače i udobni džemper ili dok koncentrirano proučava svoje spise.