STAJLING BEZ GREŠKE

Amal Clooney malu crnu haljinu obožava nositi i na posao

10.04.2018 u 11:53

Bionic
Reading

Jedna od najpoznatijih odvjetnica kojoj je pošlo od ruke osvojiti Georgea Clooneyja, Amal Clooney, ponovno briljira u još jednoj elegantnoj poslovnoj kombinaciji vrijednoj divljenja. Da nije studirala pravo, lijepa supruga holivudskog zavodnika bez sumnje bi uspjela u modnom biznisu

Lijepa engleska odvjetnica libanonskih korijena Amal Clooney baš uvijek uspije biti u centru pažnje gdje god se pojavi. Nakon što se deset mjeseci poslije poroda vratila na posao 40-godišnja odvjetnica, koja je karijeru posvetila borbi za ljudska prava, ne prestaje izazivati zanimanje javnosti, a fotografi pomno prate svaki njezin korak.

Vikend je provela u društvu obitelji te je novopečena mama blizanaca Elle i Alexandera radno započela tjedan, odjurivši iz kuće ravno prema automobilu u kojem ju je čekao osobni vozač. Lijepa brineta bujne kose i ovog je puta imala savršeno isfeniranu frizuru na valove, a njezin je stajling opet nadmašio sva očekivanja.

Amal je dokaz da se mala crna haljina itekako može isfurati i na posao te pritom izgledati elegantno i s ukusom. Uz kratku haljinu do iznad koljena, lijepa odvjetnica kombinirala je prljavobijeli kaput s dvostrukim redom dugmića i velikim bočnim džepovima, a stajling je upotpunila salonkama zmijskog uzorka sa zlatnom debelom petom, praktičnom poslovnom torbom od krokodilske kože, sunčanim naočalama i srebrnim visećim naušnicama.

  • +41
Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ambiciozna ljepotica, poznata po brojnim slavnim slučajevima u kojima je zastupala Juliana Assangea, osnivača WikiLeaksa, te bivšu ukrajinsku premijerku Juliju Timošenko, tijekom karijere je radila i na Haškom sudu za bivšu Jugoslaviju. George Clooney jednom je rekao kako ga je Amal, osim ljepotom, osvojila svojom inteligencijom i duhovitošću.

'Moram priznati, i prije negoli smo dobili blizance, osjećao sam nevjerojatnu ljubav prema njoj. Osjetio sam da sam napokon upoznao nekog za koga bih dao svoj život. Nekog čiji mi je život značio više od mog, a to nikada prije nisam doživio', izjavio je glumac u showu Davida Lettermana.

  • +12
Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia