OD TOČKICA DO TRAPERICA

Amal Clooney ne krije koliko uživa u modi: Teško je reći koji je od ova tri stajlinga bolji

28.04.2022 u 09:23

Bionic
Reading

Najpoznatija odvjetnica za ljudska prava, Amal Clooney, ovih dana boravi u New Yorku, a tim povodom ne prestaje nizati pažljivo osmišljene stajlinge kojim plijeni elegancijom

Otkako je s majkom Bariom Alamuddin privatnim mlažnjakom sletjela na aerodrom u New Yerseyju, životnu odabranicu Georgea Clooneyja u stopu prati vojska fotoreportera koja pažljivo bilježi svako njezino izdanje.

  • +4
Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Samo ove srijede, 44- godišnja odvjetnica servirala ih je tri, a svaki od njih vrijedan je kopiranja. Jedan od razloga posjeta Amal Clooney New Yorku odnosio se na neformalnu sjednicu Vijeća sigurnosti UN-a, a na njoj je osvanula u crnom kompletu s uzorkom točkica.

Stvoren od strukirane bluze peplum kroja i suke suknje visokog struka, kombinirala ga je s klasičnim crnim salonkama u špic, a zaokružila elegantnim dodatkom kožne torbe tote I predimenzioniranih, sunčanih naočala.

Tog dana osvanula je i u kremastom izdanju, a njega je postigla kombinacijom kratke haljine A-kroja s balonerom identične boje, dok je crne salonke zamijenila cipelema u znaku zmijske kože i debele blok pete.

  • +4
Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia

Niz elegantnih izdanja, Amal je u večernjim satima presjekla stajlingom kojim su dominirale traperice u kojima se rijetko ima priliku ugledati. Da ovaj omiljeni komad na modnoj sceni može biti itekako glamurozan, dokazala je kombiniravši ga uz svjetucavi bijeli topić uz crni blejzer i PVC salonke s metalnom kapicom u špic.