BRAK JOJ GODI

Alka dugo nije ovako dobro izgledala

23.12.2013 u 15:15

Bionic
Reading

U predsjedničkom apartmanu hotela Sheraton snimljen je ekskluzivni božićni lookbook studija Marcela s Alkom Vuicom, nekadašnjim misicama Ivanom Ergić, Rajnom Raguž i Ninom Slamić Gudeljević koji podsjeća na staro doba Hollywooda

Pred objektivom fotografa Darija Godića ljepotice su blistale u elegantnim haljinama Sherri Hill i otkrile svoje planove za Božić i Novu godinu.

Rajna Raguž Božić se uvijek trudi provesti u krugu obitelji - u miru i lagano. Božić je vrijeme okupljanja cijele obitelji na jednom mjestu budući da svi žive na raznim krajevima svijeta. Nova godina rezervirana je za prijatelje i dečka. Uživa u novogodišnjem dotjerivanju te dodavanju glamuroznih detalja poput nezaobilaznog crvenog ruža.

Alka Vuica upravo je završila snimanje spota za singl 'Alkina kafana', koji se uspješno penje na top ljestvicama, s istoimenog novog albuma. 27. prosinca nastupa u Umagu i odmah iza toga putuje s voljenom osobom u toplije krajeve gdje će dočekati i Novu godinu. Voli se osjećati lijepom pa će pažljivo birati haljinu u kojoj će ispratiti uspješnu 2013. godinu.

U toplije krajeve na doček 2014. će i nekadašnja misica Nina Slamić kojoj suprug Hrvoje Gudeljević priprema iznenađenje. Lijepoj Nini pridružit će se Ivana Delač Đolo sa suprugom Ivicom. Obje za doček biraju glamurozan make-up i elegantnu večernju haljinu. I njima je Božić vrijeme koje vole provoditi s obitelji i raduju se ukrašavanju bora sa svojim mališanima na Badnju večer.

Ivana Ergić Božić će provesti tradicionalno kod kuće u Vodicama. Kaže da je njezin najbolji provod za Badnjak kad se okuplja cijela obitelj. Za Novu godinu putuje s dečkom Marinom u Pariz, no nije isključena ni romantična Venecija. Praktična je što se tiče šminkanja i odijevanja za doček, bitno joj je da se odjeća ugodno i toplo jer je jako zimogrozna. Parizom će se šetati u toploj bundi i rukavicama, a za novogodišnje slavlje odabrala je kratku haljinicu i crveno donje rublje za sreću.

Sve dame blistale su u glamuroznim haljinama, a posebnu pažnju privlačila je upravo Alka koju u tako glamuroznom izdanju već dugo nismo vidjeli. Na jednoj fotografiji pozira u haljini ukrašenoj šarenim kamenčićima, a na drugoj fotki u tirkiznoj haljini naglašena dekoltea. Čini se da Alki, koja se udala za sarajevskog ugostitelja Zlatka Arslanagića, bračni život doista godi pa tako izgleda bolje no ikada.