OMILJENI DETALJ

Aktualni trend koji mami osmijeh na lice odjednom furaju sve modne ovisnice

13.10.2020 u 06:36

Bionic
Reading

Još prošle godine dalo se naslutiti da će resice biti jedan od vodećih modnih trendova ove jeseni, a predviđanja su se pokazala točnima. Modne blogerice i influencerice doslovno se grabaju za odjećom i modnim dodacima s ovim efektnim detaljem

U kojem god smjeru krene Daniel Lee, kreativni direktor talijanske modne kuće Bottega Veneta, svi ostali ga slijede na tom putu. Isto se potvrdilo i kada su u pitanju trendovi za sezonu jesen/zima 2020. Lee je u svoju aktualnu kolekciju unio dašak svježeg povjetarca - detalj resica koji krasi gotovo sve, od pletenine i jakni do čizama i haljina.

Ovaj smo nadolazeći trend imali prilike vidjeti na modnoj reviji Bottege Venete na milanskom tjednu mode. Resice su bile jedan od najistaknutijih detalja te se već tada dalo naslutiti da je riječ o velikom jesenskom trendu u nastanku.

No Bottega nije jedina razmišljala u ovom smjeru. Resice smo imali prilike vidjeti i na revijama Prade, Jil Sandera i Hugo Bossa. Istoimena dizajnerica koja stoji iza brenda Roksanda resice je dodala svojim ženstvenim večernjim haljinama, Gabrielu Hearst inspirirao je Divlji zapad dok je Dior bio nadahnut sedamdesetima.

Nije trebalo proći dugo da i brojni drugi dizajnerski i high street brendovi uvrste resice u svoje jesenske kolekcije, što nas nimalo ne iznenađuje. Ako ste raspoloženi za njih u svom ormaru, bez grižnje savjesti možete investirati u nekoliko komada s ovim zabavnim detaljem koji će u trenu podići svaki stajling.

OVDJE provjerite na koje biste sve jesenske trendove, osim resica, trebali obratiti pažnju u narednim mjesecima, a u nastavku pogledajte koje smo komade s detaljem resica izdvojili iz ponude popularnih trgovina.

Pletenina s resicama

Jakne i kaputi s resicama

Modni dodaci s resicama

Haljine s resicama