MERKUR JE U RIBAMA

Ako ste Blizanac, Strijelac, Djevica ili Riba čuvajte se obmana, zabuna i nepreciznosti

16.02.2019 u 08:04

Bionic
Reading

Merkur ove godine boravi u Ribama osobito dugo, od 10. veljače do 17. travnja, što znači da će dio tog razdoblja provesti u retrogradnom kretanju. Budući da do početka retrogradacije ima dovoljno vremena, s njom ćemo se pozabaviti kasnije

Svaki planet ima znak ili znakove u kojima se osjeća kao kod kuće i gdje je njegov utjecaj povoljniji. Za Merkur, to su Djevica i Blizanci.

Kad se nađe nasuprot tim znacima, zbunjen je i nesnalažljiv, kao sad kad je u mutnim ribljim vodama.

Pod takvim, iskvarenim Merkurovim utjecajem, ljudi će biti manje precizni i manje sposobni uočiti detalje. Prekoračivat ćete rokove i teže obavljati zadatke koji uključuju slova, brojke i mjerenja. Bit ćete naivniji i podložniji obmani i samoobmani. Nemojte olako pristajati na kupoprodaje pod tuđim uvjetima nego tražite dovoljno vremena da razmislite i posavjetujete se sa stručnjacima.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Morat ćete uložiti više truda da ne počinite pogreške s novcem i poštivanjem pravnih propisa.

Ako ste Blizanac, Strijelac, Djevica ili Riba shvatite ova upozorenja ozbiljnije nego drugi znakovi. Rakovi, Škorpioni, Bikovi i Jarci smiju biti malo opušteniji.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

S druge strane, probuđena intuicija omogućit će vam da spoznate neke skrivene istine. One će vam se javiti kad ih ne očekujete, kao prolazne slutnje prilikom šetnje, tijekom maštanja ili u snu. Moglo bi vas spopasti i stvaralačko nadahnuće i to ne samo u umjetnosti već i u svakodnevnom životu. O kojem se god problemu radilo, sinut će vam originalna rješenja do kojih ne biste došli putem razuma i logike.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Samo, oprez: neće svako od intuitivnih rješenja biti izvedivo, koliko se god činilo primamljivim. Zabilježite u smartfon ili u blok to što vam padne na pamet pa razradite ideju kad budete na miru.

Iskoristite Merkur u Ribama za usvajanje tehnika opuštanja i duhovnog rasta, za molitve i meditaciju, za humanitarni rad i za udubljivanje u aromaterapiju i druge alternativne discipline iscjeljivanja.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia