OLIVIA PALERMO

Ako se još predomišljate oko mokasinki, razuvjerit će vas stajling jedne od najvećih modnih ikona

16.09.2022 u 14:09

Bionic
Reading

Olivia Palermo, američka modna influencerica koja je za mnoge fashionistice ultimativna modna ikona, uvijek je u korak s trendovima , ali nikad ih ne prati slijepo

Loaferice, odnosno mokasinke, među najpopularnijim su modelima ove godine, a njihova udobnost, privlačan dizajn i svestranost čine ih itekako poželjnim komadom u jesenskoj garderobi, bez obzira jeste li ljubiteljica casual stila ili elegantnijih varijanti.

Dobro je poznato pravilo da ako je neki trend u uzlaznoj putanji, vjetar u leđa će mu zasigurno dati i jedna od najomiljenijih modnih ikona koju obožavaju sve generacije - Olivia Palermo.

Slavna Amerikanka s nevjerojatnim osjećajem za stil. čime je izgradila impresivnu modnu karijeru, nije propustila događanja na njujorškom Tjednu mode te je briljirala u još jednom fantastičnom stajlingu.

  • +4
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Dimitrios Kambouris / Getty images / Profimedia

Originalan pristup trendovima te vješto spajanje nespojivog ono je što Oliviju čini posebnom i unikatnom modnom figurom, poznatom po svom maštovitom stilu.

Razigran, ženstven i pomalo preppy, njezin je modni izraz privlačan i zaljubljenicama u modu koje imaju 20-ak godina, ali i onima u 50-ima.

  • +25
Mokasinke Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

U New Yorku je zgodna Olivia primijenila formulu manje je više te je kombinirala tri komada koja mnogi već imaju u svojoj garderobi. Bež kožne hlačice, safari jakna u istom tonu i materijalu te prugasta košulja svijetlih tonova, koju je nosila raskopčanu, pokazali su se fantastičnim odabirom, a ovaj look, za koji je dobila bezbroj komplimenata, upotpunila je efektnim loafericama sa zlatnim lancem.

Ovaj model, udoban i bezvremenski unatoč tome što je dugo bio zaboravljen, posljednjih godina uspio se ponovno pozicionirati na mjesto koje zaslužuje, pa čak i postao neizostavan za poznate modne kuće kao što su Miu Miu, Prada ili Chanel.

Olivia se odlučila za model s gornjim dijelom od zmijske kože u smeđim tonovima i ukrasnim lancem, a on se odlično uklopio u ovo sjajno modno izdanje Olivije Palermo, kojoj je društvo pravio suprug, njemački maneken Johannes Huebl.

Dodavanjem debelih potplata i efektnih detalja mokasinke su dobile nov izgled, a ako ste posebno odvažni, poput npr. Belle Hadid ili Hailey Bieber, sparite ih s vidljivim čarapama.