TJEDNI HOROSKOP

Ako niste Djevica ili Ovan, narednih dana poželjet ćete da ste samac

02.04.2018 u 07:21

Bionic
Reading

Zvijezde će u nadolazećem tjednu unijeti dosta nemira u ljubavne živote parova, od čega će biti pošteđeni samo Djevice, Ovnovi i njihovi partneri. Djevice će s partnerom uspješno riješiti sve nesuglasice koje su unosile nemir u vezu, dok će Ovnove potreba za sigurnošću potaknuti na razgovor s partnerom o budućnosti, što će donijeti olakšanje i spoznaju da dijele iste želje i stavove. Što se ostalih znakova tiče, u ovome tjednu lakše bi bilo biti samac

Ovnovi će imati puno obaveza, što će dovesti do stresa i preopterećenosti poslom. To bi se u kombinaciji s umorom i niskom koncentracijom moglo pokazati velikom preprekom za dobro obavljanje radnih zadataka. Izloženost stresu nepovoljno će se odraziti na vaše zdravlje, a nesanica i bol u želucu bit će jasni znakovi da morate malo usporiti ritam.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bikovi siti samačkog statusa trebali bi obratiti pažnju na nekoga iz neposredne blizine tko ih već dugo želi osvojiti. Neće vam biti žao ako mu pružite priliku. Savjetuje vam se oprez prilikom ulaska u nove poslove i suradnje. Uspjeh će biti rezultat promišljenosti, strpljenja i dobre pripremljenosti pa ništa ne prepuštajte slučaju.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Blizancima ljudi koje će susretati neće moći pružiti pažnju koju žele. Ne započinjite vezu s nekim tko vam ne odgovara jer ćete se nadati da ćete s vremenom postati skladan par. Pitanja vezana za raspodjelu nasljedstva ili isplatu osiguranja doći će na dnevni red. Ne pokušavajte na silu riješiti nastale probleme, već potražite savjet pravnika.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U dugim vezama Rakova zavladat će napeta situacija. S partnerom ćete se stalno svađati i oboje ćete biti ljubomorni. Nemojte donositi ishitrene odluke o budućnosti vašeg odnosa! Frustrirat će vas što nadređeni ne cijene vaš rad i zalaganje, no pazite da u ljutnji ne napravite nešto što će vam uništiti izglede za napredovanjem.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lavovi će osjećati privlačnost prema nekome tko im se čini nedostižnim, ali ne pokušavajte na silu ubrzati razvoj vašeg odnosa i pustite da se stvari odvijaju prirodnim tokom. Na poslu će se puno toga odvijati mimo vašeg utjecaja. Nemojte reagirati naglo. Pogodno je vrijeme za obavljanje sistematskog liječničkog pregleda.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uzbudljivi događaji na osjećajnom planu su pred Djevicama. Usamljeni će se zbližiti s nekim tko im je iznimno privlačan, dok će parovi uspješno riješiti sve nesuglasice. Lako ćete ostvarivati zacrtane ciljeve, u čemu će vam pomoći uvjerljivost i izražena socijalna inteligencija. Godit će vam sve zabavne i plesne aktivnosti.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Veze Vaga bit će u krizi, no nemojte s drugima dijeliti detalje iz svoje intime. Zabranite rodbini da se petlja u vaš odnos s partnerom i pronađite način da počnete ponovno komunicirati. Nesuglasice sa suradnicima nepovoljno će se odraziti na vaš radni učinak. Preuzmite odgovornost za svoj dio krivice i pokušajte izgladiti nesporazume.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Samci Škorpioni će biti na pragu nove ljubavi. Duge veze prolazit će kroz krizu, no problemi će biti rješivi ako vi i partner pokažete više spremnosti na ustupke. Raspolagat ćete s puno energije pa vam neće biti problem ostajati dulje na poslu. Vaš nastup i način komunikacije bit će upečatljivi pa ćete biti uspješni u vođenju pregovora i sastanaka.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ljubavni problemi pogodit će i Strijelce. Nemojte ih ignorirati i teškoćama pristupite s više odvažnosti, bez straha od promjena. Ako ste samac, pažnju će vam privući novi poslovni suradnik. Savjetuje vam se da s velikim oprezom ulazite u nove troškove. Nemojte podizati kredit ili tražiti zajam ako vam je novčana situacija nestabilna.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bračne veze Jaraca obilježit će ljubomora i žestoki obračuni. Bit ćete posesivni prema partneru, no pazite da ga ne udaljite od sebe burnim reakcijama i neutemeljenim optužbama. Suočit ćete se sa zastojima i odgodama koje će vas tjerati da više vježbate strpljenje. Nije pogodno vrijeme za veće kupoprodajne akcije. Ne podcjenjujte važnost kvalitetnog sna.

Što zvijezde donose Jarčevima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vodenjaci će s partnerom planirati budućnost i posvetiti se uređenju doma. Vašoj bi vezi moglo nedostajati malo spontanosti i romantike pa iskoristite vikend za intimno druženje ili otputujte nekamo kako biste probudili strasti. Umor i niska energija odrazit će se na vašu radnu učinkovitost. Možda je vrijeme da progutate ponos i priznate da ne možete sve sami.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Netko tko je Ribama drag zasad ne može ponuditi ništa više od prijateljstva. Pristanite na to i strpljivo pričekajte svoj trenutak. Vezani, razbijte monotoniju češćim izlascima s partnerom. Pristupačnost i ljubaznost priskrbit će vam simpatije klijenata i poslovnih partnera, no još više će ih impresionirati vaša ozbiljnost i spremnost na naporan rad.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia